2777
2789
عنوان

همسرم خیلی با خانوادم لج میکنه

779 بازدید | 78 پست

همسرم اینقد با خانوادم لج میکنه که اشکه منو درمیاره الان 7 ماهمه و چند وقته نمیزاره با مادرم برم سیسمونی بخرم دیگه اعصابم خورد شده و خیلی ناراحت میشم از این رفتاراش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااییییی توروخدا چیکار میکنی با این وضعیت؟؟؟

هیچی باهاش راه میام دیگه به غیرازاین راه دیگه ای ندارم

اسم من الی گلی هست 😎لطفا از کلمه آتونیس صرف نظر کنید ممنون 😊😊😊😊😘❤❤❤
من دوس دارم با سلیقه ی خودم وسایلای سیسمونیو بخرم اما نمیزاره و لج میکنه واقعا نمیدونم چیکار کنم؟

باهاش صحبت کن باارمش و محبت ببین چی میگه باهاش لج نکن هرکاری که میخاد و بکن 

گور باباشون..بیخودی از مادر و پدر زن بدشون میاد.با اون خانواده های گوهشون .

اره بخدا اخه من که پدرم فوت کرده 😟😟و مادرم خیلی زنه خوبیه اما شوهرم لجبازه خانوادش یه قرون ارزش ندارن

چجوری راه میای ؟؟ مثلا چیکارا میکنی؟

باهاش زیاد دهن به دهن نمیشم هرچی میگه من اصلا جوابشو نمیدم چون دیگه ازبس که دعوا کردم باهاش بحث کردم استرسی شدم شدید درحد تپش قلب خودش اگه برد خونمون که میرم اگه نبرد که نمیرم 😢😢

چند شب پیش مادرم شام خونمون بود اینقد اخم و تخم کرد و بدخلقی کرد که مامانمم فهمید و بلند شد رفت ...منم اینقد به حاله خودم اشک ریختم که نگوو اخه یعنی چی از مادرمم ببرم؟

چند شب پیش مادرم شام خونمون بود اینقد اخم و تخم کرد و بدخلقی کرد که مامانمم فهمید و بلند شد رفت ...م ...

همشون ازیک قماشن خاهر 😢😢

باهاش زیاد دهن به دهن نمیشم هرچی میگه من اصلا جوابشو نمیدم چون دیگه ازبس که دعوا کردم باهاش بحث کردم ...

اخه من بجز مادرم هیچکسو ندارم😢😢😢آتونیس جان من باردارم و احتیاج دارم به مادرم آخه اینجوری که نمیشه