2777
2789
عنوان

با این حس بد چیکار کنم

166 بازدید | 12 پست

یه چند سالی هس که درگیر این حس لعنتی شدم.یه حساسیت مسخره به زن داداشم! .دقیقا از همون روزی که سر یه موضوعی شوهرم برگشت گفت فلان زن داداشت خیلی خوشگله! .اولش فقط یه کم حساس شدم بعدش روز به روز حساس تر و دیوونه تر .دیگه همش حس میکردم نگاههای شوهرم بهش با قصد و غرضه یا همش با خودم میگفتم الان تو دلش داره منو با اون مقایسه میکنه بعدش همش احساس میکردم زن داداشمم داره جلو شوهرم خود نمایی میکنه .مریض شدم شب و روزم سیاه شد.همش احساس میکردم یه رابطه پنهانی بینشونه.همش کابوس میدیدم روابطم با خونوادم مختل شد.پنج ساله .شوهرمم فهمیده و دعواهای وحشتناک داشتیم.از این حس متنفرم.همش خودمو با اون مقایسه میکنم.وقتی یه جایی میریم و اونم هست بی قرار میشم همش دلهره دارم.خیلی در عذابم😥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی از عروسی های دو تا داداشم لذت نبردم همش اضطراب داشتم.همش میترسیدم شوهرم و اون رو به رو بشن.از شهرشون اسباب کشی کردیم یه شهر دیگه.ولی خب تو مراسمات و مهمونیا هست.یه حس نفرت ناخواسته ازش به دل دارم 

نه عزیز دلم هیچ چیزی نیست بینشون مطمعن باش خودتم هی فکرای بد نکن به چیزای این شکلی فکر نکن باور کن اون و زنداداشت هیچی بینشون نیست

اروم باش برات بهترینها رو ارزومندم  

17/6/96بهترین روز زندگیمه    

اگر نسبت به بقیه این حس ندارید پس حستون دروغ نمیگه😑😑😑 با این اوصاف که از دید همسرتون ایشون خانم جذابی هستن و بیان هم کردن

روابط محدود باشه خیلی بهتره

ولی خودتونو عذاب ندین و مقایسه نکنید فقط سعی کنید کمتر رفت و آمد کنید 

✔️زندگی پر از انتخاب است و من شادی را انتخاب کردم.
نه یه مقایسه بین عروسامون پیش اومد

خب پس این ک مساله ای نیس!

ی مقایسه بین ۲ تا عروساتون بوده!

اصن ارزششو نداره عزیزم

مطمئن باش مساله ای نیس

الکی حساس نشو

خودتو بذار جای شوهرت 

مقایسه کرده نظرشو داده گفته فلانی ظاهرش بهتر از فلانیه

فقط همین!

اعتماد ب نفستو ببر بالا عزیزم

مطمئن باش هر چ قدرم زیبا باشی، از شما زیباترم هست تو دنیا عزیزم... همسرتم همین طور

ولی شما دو تا فعلا دارید با هم زندگی می کنید

عروس هاتونم با برادراتون

هر وقت همسرتون شکل برادرتون شد شما هم شکل عروستون می شید! زیبایی نسبیه

از زندگیتون لذت ببرید و ذهنتونو از این افکار رها کنید :)

باورت میشه کل زندگیمو مختل کرده؟ هرشب کابوس میبینم

وای آخه چرا شوهرت متوجه نشده یه چیزی گفته شاید خیلی از مردها پیش خودشون زنهاشونو با زن دیگه ای مقایسه میکنن شوهر شما بی سیاستی کرده به زبون آورده چرا بخاطرچیزی که مطمئن نیستی خودتو اذیت میکنی اگرهم زن داداشت خودنمایی میکرد به برادرت میگفتی که جمعش کنه یا مادرت که بهش گوشزد کنه

تنها راه اینه اعتماد ب نفستو ببری بالا گلم فقط همین نقطه ضعفتم نبایدنشون میدادی منم مثه توام رو همه حساسم و شوهرمم اینو فهمیده وقتی میخاد حرصم بده از ضعفم استفاده میکنه اوایل بیتجربه بودم اماالان رو خودم کارمیکنم اگرم چیزی هس ب روم نیارمو خونسردبگیرم خودمو