2777
2789
عنوان

شوهرم دلموشکوند💔

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 41 پست
الهییی عزیزم نباید این حرفو میزدی باید میگفتی مادرت ناراحتم کرده با فلان حرفش تو مراقبم باش نه اینکه ...

عزیزم بخدایک ساله عروسی کردم هرکاری ک باهام میکنن بدون اینکه ب خانوادش بی احترامی کنم میام ب شوهرم میگم اصلنم حالت دعواباهاش نداشتم همیشه میگفت درستش میکنم ولی بازم خانوادش بهم بی احترامی کردن این سری اینجوری گفتم بهش اونم اینجوری گف

ازوقتی ازدواج کردم افسردگی گرفتم😔باورتون میشه هرچی میگن عین پسربچه های توسری خورقبول میکنه

چرا افسرده میشه اونوقت خوشحال میشن تو به زندگیت برس فقط اخلاقت رو عوض کن زیاد خودتو بگیر بزار تو کف بمونن  ادم هر چقد با خانواده شوهرش راحت باشه همون قدر خوردش میکنن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادم روانی میشه از من میشنویی چند وقت محل نزار بهش احترام بزار ها محل نزار به خانوادشم همین طور خودت ...

اره عزیزم درست میگی فقط خودمم ک میتونم مراقب خودم باشم وازخودم دفاع کنم..

عزیزم بخدایک ساله عروسی کردم هرکاری ک باهام میکنن بدون اینکه ب خانوادش بی احترامی کنم میام ب شوهرم م ...

رابطتو باهاشون کمرنگتر کن هر دوهفته یبار یا هردوماه یبار برو و بیاتا هم نه خودت اذیت شی که این حرفارو بشنوی هم اینکه حرص میخورن که باهاشون سرد برخورد میکنی من خودم اینجوریم هرسه چهار ماه یکبار میرم و میام اونم خودش مهمونی دست جمعی داشته باشه یانه تو میتونی اونارو بزاری کنار شوهرتو نمیتونی اوناهم همینطور بزار شوهرت بره بیاد تو نرو هر حرفیم زد درجا جوابشو بده مادرشوهرمن گفت عروس فلانی همش میاد خونه تمیزمیکنه واسه فلانی گفتم هاشقانم دهنمونو سرویس کردی با این عروس فلانی جاریمم زبون باز کرد گفت آر

👇👇👇خانما آقایون لیدی  اند جنتلمن نی نی سایتی ها بشنوید و آگاه باشید نام کاربری من جاندیا هستش یه اسم کره ایه تو فیلم پسران برتر از گل تورو خدا فکر بد نکنین 😢😢😢بعدشم خودم میدونم که اسمش گیوم جاندی بود کاربری قبلیم جاندی بود که ترکید مجبور شدم اینو بزارم جاندیاکه سایت قبول کنه😁😁😁😢😢😢😢👆👆👆👆            من به مرگی فکرمیکنم که زندگی هدیه میده....من یک حامی اهدای عضو هستم😍😍تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟؟؟................. میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم😍😍😍😍                 درسته بهشت جای خوبیه اما بچه های جهنم همه آشنان😁😁            وای من تنوع امضاهام چه زیاده 😥😥😁😁😁

زیادم باهاشون سردنیستم ولی اویزونشونم نیستم عادی رفتارمیکنم وتوکاراشون دخالت نمیکنم وفقط احترام میزارم بهشون..ولی اوناهم توکارامون دخالت میکنن وشوهرمم ریز ریز همه چیوبهشون میگه..هم بی احترامی میکنن بهم

اره عزیزم درست میگی فقط خودمم ک میتونم مراقب خودم باشم وازخودم دفاع کنم..

بخدا واسه من همیشه این راه ها جواب داده فقط خودمو میگیرم هر وقت باهاشون زیاد راحتم پر رو میشن فک میکنن وضعیمون رو انجام میدم ولی انصافا پدر شوهرم خوبه 

رابطتو باهاشون کمرنگتر کن هر دوهفته یبار یا هردوماه یبار برو و بیاتا هم نه خودت اذیت شی که این حرفار ...

طبقه بالای خراب شدشون زندگی میکنم..فعلاپول ب اون اندازه نداریم خونه رهن کنیم..نمیدونم دلمو ب چیه این زندگی خوش کردم😢

زیادم باهاشون سردنیستم ولی اویزونشونم نیستم عادی رفتارمیکنم وتوکاراشون دخالت نمیکنم وفقط احترام میزا ...

این زیاد احترام گذاشتن تو این زمونه ادمها رو پر رو میکنه احترام متعادل با لحن خشک جواب میده در حد بله اینا احترام بزار قوی باهاش ازت سو استفاده میکنن زیاد خونتون دعوت نکن تا وقتی میان قدرتت رو بدون زیاد هم نرو تا دعوتت نکردن 

بخدا واسه من همیشه این راه ها جواب داده فقط خودمو میگیرم هر وقت باهاشون زیاد راحتم پر رو میشن فک میک ...

خوشبحالت عزیزم..دعاکن منم مث شماازپسش بربیام

این زیاد احترام گذاشتن تو این زمونه ادمها رو پر رو میکنه احترام متعادل با لحن خشک جواب میده در حد بل ...

تویه ساختمونیم متسفانه..من هروقت خونواده ی خودمو دعوت کنم،اینارم دعوت میکنم،ولی اینا خداقل یه هفته یه بارودعوت میکنن ومنم چون کنارشونم نمیتونم بهونه بیارم ونرم ازهمه چیم خبردارن

طبقه بالای خراب شدشون زندگی میکنم..فعلاپول ب اون اندازه نداریم خونه رهن کنیم..نمیدونم دلمو ب چیه این ...

منو مادرشوهرمم همسایه ایم یه دیوار فاصلمونه کنار خونه اونا خونه منه بچه که نیستی بشینی تا شوهرت بیاد جوابشونو بده خودت جوابش رو بده بدشونم اومد بیاد چه اونا چه شوهرت

👇👇👇خانما آقایون لیدی  اند جنتلمن نی نی سایتی ها بشنوید و آگاه باشید نام کاربری من جاندیا هستش یه اسم کره ایه تو فیلم پسران برتر از گل تورو خدا فکر بد نکنین 😢😢😢بعدشم خودم میدونم که اسمش گیوم جاندی بود کاربری قبلیم جاندی بود که ترکید مجبور شدم اینو بزارم جاندیاکه سایت قبول کنه😁😁😁😢😢😢😢👆👆👆👆            من به مرگی فکرمیکنم که زندگی هدیه میده....من یک حامی اهدای عضو هستم😍😍تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟؟؟................. میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم😍😍😍😍                 درسته بهشت جای خوبیه اما بچه های جهنم همه آشنان😁😁            وای من تنوع امضاهام چه زیاده 😥😥😁😁😁
بخاطر اون شوهرت چیزی نمیگه میترسه خو همه چیز گرونه در امد ها کمه 

خب این درسته ک همه چیزگرونه ولی خب شوهرمم ازاولش بچه ننس جوری ک یه باربهش گفتم بروماست بخر رفت ازراه پله برگشت گفتم ماستت کو گفت مامانم گف کجامیری گفتم برم ماست بخرم گفت غذاچیدارین گفتم ماهی مامانمم گف ماهی باماست ضرر داره نرو،منم نرفتم😑خب اخه من ب این ادم چی بگم؟؟؟؟؟