2777
2789
عنوان

شوهرم دلموشکوند💔

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 41 پست
منو مادرشوهرمم همسایه ایم یه دیوار فاصلمونه کنار خونه اونا خونه منه بچه که نیستی بشینی تا شوهرت بیاد ...

اره خانومی ازین ب بعد هیچ انتظاری ازشوهرم ندارم..فک کردم مرد هوامو داره ولی چیشد...

تویه ساختمونیم متسفانه..من هروقت خونواده ی خودمو دعوت کنم،اینارم دعوت میکنم،ولی اینا خداقل یه هفته ی ...

ادم یه مسافرت میره با خانواده شوهرش مادرش انقد گیر و دخالت میکنه ادم اب میشه ولی شوهر من همیشه میگه تو مادر منو میشناسی دیگه احمقه به دل نگیر حداقل اروم میشم واقعا هم احمق هستش  چه برسه تو یع خونه باشی دبگه باید خفه خون بگیری زیاد برو خونه مادرت سعی کن زیاد اونجا باشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خانومی ازین ب بعد هیچ انتظاری ازشوهرم ندارم..فک کردم مرد هوامو داره ولی چیشد...

شوهرمن یه مدت میرفت دعوا میکرد باهاشون ولی بعدش دیدم نمیشه که همش بیام به این بگم بره دعوا کنه خودمم زبون دارم الان جرات نمیکنن چیزی بگن چون جوابو بهشون میدم که تا ماتحتشونو میسوزونه

👇👇👇خانما آقایون لیدی  اند جنتلمن نی نی سایتی ها بشنوید و آگاه باشید نام کاربری من جاندیا هستش یه اسم کره ایه تو فیلم پسران برتر از گل تورو خدا فکر بد نکنین 😢😢😢بعدشم خودم میدونم که اسمش گیوم جاندی بود کاربری قبلیم جاندی بود که ترکید مجبور شدم اینو بزارم جاندیاکه سایت قبول کنه😁😁😁😢😢😢😢👆👆👆👆            من به مرگی فکرمیکنم که زندگی هدیه میده....من یک حامی اهدای عضو هستم😍😍تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟؟؟................. میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم😍😍😍😍                 درسته بهشت جای خوبیه اما بچه های جهنم همه آشنان😁😁            وای من تنوع امضاهام چه زیاده 😥😥😁😁😁
 ادم یه مسافرت میره با خانواده شوهرش مادرش انقد گیر و دخالت میکنه ادم اب میشه ولی شوهر من همیشه ...

اره فردامیخوام برم مادرم یه شهردیگس میخام یه هفته بمونم اونجا بلکه یکم دورازینا ارامش بگیرم

خب این درسته ک همه چیزگرونه ولی خب شوهرمم ازاولش بچه ننس جوری ک یه باربهش گفتم بروماست بخر رفت ازراه ...

درسته میگه خیلی ضرر داره ولی باید میگفت گرفتی با ماهی نخورید بعدا بخورید توام باید غدا رو نمی آوردی میگفتی من امشب هوس نون ماست کردم ماهی نمیخورم  اصلا تا مجبورش میکردی بره بگیره 

شوهرمن یه مدت میرفت دعوا میکرد باهاشون ولی بعدش دیدم نمیشه که همش بیام به این بگم بره دعوا کنه خودمم ...

دیگه تصمیم ندارم هیچی ب شوهرم بگم خودم ازخودم دفاع میکنم..ولی افرین ب شوهرت ک جنم داره ازت حمایت کنه قدرشوبدون

عزیزم شما خیلی بد حرفی زدی این حرفا دلسردی میاره...ولی میدونم تو هم خیلی دلخور بودی ازش...ولی اگه گریه ات بخاطر حرف شوهرته اون فقط جوابتو داده عزیزم تازه مردا رو این چیزا خیلی حساسن بازم خوب تونسته خودشو کنترل کنه...

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
درسته میگه خیلی ضرر داره ولی باید میگفت گرفتی با ماهی نخورید بعدا بخورید توام باید غدا رو نمی آوردی ...

خب اخه این میتونست بگه دارم میرم مغازه واس خونه وسیله بگیرم لازم نبود بگه میرم ماست بگیرم..بعدم وقتی مامانش اونجوری میگه این نباید برگرده خونه ک،میتونست بگه مامان مرسی ک گفتی ولی خب میرم بگیرم حالا با یه غذای دیگه میخوریم الان نمیخوریم

حق با شماست

فقط باید روش دیگه ای رو برای رسیدن بهش انتخاب کنین.

هر وقت دخالت یا فضولی کردن تو کار شما، جوابشونو ندین، فقط پایین یا بالا رو نگاه کنین تا بفهممن بهشون ربط نداره

به همسرتون قدرت بدین یکم بگردین توش نکته مثبت پیدا کنین و ازش تعریف کنین و ازش حمایت بگیرین و بعد از حمایت ازش تشکر کنین 

یکبار باهاش با ارامش در مورد نیازتون صحبت کنین و اینکه اون چطور باید رفتار کنه و بهش فرصت بدین تا اگه لغزش هم داشت کم کم بیاد سمت شما. نباس دور شه از شما.

نیش و کنایه نزنین بهش و شخصیتش رو اینجوری تخریب نکنین.. هر چی باشه خلاصه مرده، با گفتن اینکه بچه ننه ای فکر میکنین بجز خنک شدن دلتون و دور شدن اون از شما نتیجه دیگه ای هم داره؟

هر از گاهی موقع مهمونی ها برین بیرون با دوستاتون و همیشه در دسترشون نباشین و اگه پرسید کجا بودین کلی جواب بدین و بحث رو عوض کنین.

مطالبی هم که دوستان گفتن مطالعه کنین خیلی میتونه کمکتون کنه.

مدت ها پیش آموختم که هرگز نباید با یک خوک کشتی گرفت، چون هر دو کثیف می شوید و خوک هم از این کار لذت می برد. جرج برنارد شاو
خب اخه این میتونست بگه دارم میرم مغازه واس خونه وسیله بگیرم لازم نبود بگه میرم ماست بگیرم..بعدم وقتی ...

اره هر جور میشه گفت بلاخره تو خونه ماست نداشتن دیگه تو خونه زیاد بهش بگو بچه ننه ای توسری خوری تا به هوش بیاد

اره فردامیخوام برم مادرم یه شهردیگس میخام یه هفته بمونم اونجا بلکه یکم دورازینا ارامش بگیرم

افرین بهترین کاره به شوهرت اینا زیاد زنگ نزن اون فهمیده دوسش داری براش هر کاری میکنی ولی بهش بگو دیگه گذشت اون روزا  روزهای دیگه فقط مال خودم هستم به فکر خودم هستم