2777
2789
عنوان

شوهرم دلموشکوند💔

426 بازدید | 41 پست

سلام خانوما..

شوهرم خیلی بچه ننس ومادروخواهرش هرجورردوس دارن باهام حرف میزنن وبهم بی احترامی میکنن..

چندساعت پیش ب شوهرم گفتم نمیتونم بهت تکیه کنم چون ازم حمایت نمیکنی ومادرت ایناباعث دعواهای مامیشن ورابطمونو خراب میکنن

اونم برگشت خیلی راحت گفت برو ب هرکی دوس داری تکیه کن😔قلبم دردگرفت تابحال اینجوری دلم نشکسته بود.💔.ینی همینقددوسم داشت؟؟؟رسمانشون داد ک بودونبودم براش مهم نیس😔😔😔به حرفش فکرمیکنم اصن باورم نمیشه ازون موقع دارم گریه میکنم😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو دعوا حلوا تقسیم نمیکنن.شما هم شکوندیش عزیزم.گریه نکن قشنگ مشکلی هم دارید با حرف زدن حل کنید با با جنگ و دعوا

تیکر بوقت تولد سه سالگی عزیز دردونه ام و به امید خدا تولد نی نی😍

ایشون مقصرن قطعا اما معمولا یه کسی به آدم مثلا بگه نمیتونم بهت تکیه کنم طرف مقابل حالت تدافعی میگیره من که اگر کسی بهم همچین حرفی بزنه ( حالا هر کی باشه) میگم خوب نکن ... 

خیلی به دل نگیر مال نحوه ی بیان این مشکل بوده 

بمیرم واست من بدم میاد انقد هوایی مادر شوهرمو خراهرشو بیشتر از پسرشون دارم تا یه چیزی هم میشه برمیگردن میگن خونه پسرمه دیگع بزرگش کردم خراهراش میگن خونه برادرمه دیگه انقد حرص میخورم ولی دم شوهرم گرم اصلا محل نمیزاره انقد که خانواده اش منو خرد کردن امریکا ایران انقد خرد نکرده فقط با داشته هاشون 

الهییی عزیزم نباید این حرفو میزدی باید میگفتی مادرت ناراحتم کرده با فلان حرفش تو مراقبم باش نه اینکه مستقیم همچین حرفیو بگی بعدشم الانم که گفتی باهاش سر سنگین باش کاراتو انجام بده انگار که هیچ اتفاقی نیوفتاده ولی باهاش اصلا حرف نزن

👇👇👇خانما آقایون لیدی  اند جنتلمن نی نی سایتی ها بشنوید و آگاه باشید نام کاربری من جاندیا هستش یه اسم کره ایه تو فیلم پسران برتر از گل تورو خدا فکر بد نکنین 😢😢😢بعدشم خودم میدونم که اسمش گیوم جاندی بود کاربری قبلیم جاندی بود که ترکید مجبور شدم اینو بزارم جاندیاکه سایت قبول کنه😁😁😁😢😢😢😢👆👆👆👆            من به مرگی فکرمیکنم که زندگی هدیه میده....من یک حامی اهدای عضو هستم😍😍تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟؟؟................. میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم😍😍😍😍                 درسته بهشت جای خوبیه اما بچه های جهنم همه آشنان😁😁            وای من تنوع امضاهام چه زیاده 😥😥😁😁😁
یعنی چی دوست داره بت خواهر ومادرشم همینجوری رفتارشه که چی مثلا هرچی دهنشونه میگن پس چرا زن میگیرن

ازوقتی ازدواج کردم افسردگی گرفتم😔باورتون میشه هرچی میگن عین پسربچه های توسری خورقبول میکنه

ازین به بعدم یاد بگیر جمله بندیتو درست کنی به جای اینکه جملتو بگی یه جمله دیگه جایگزینش کن

👇👇👇خانما آقایون لیدی  اند جنتلمن نی نی سایتی ها بشنوید و آگاه باشید نام کاربری من جاندیا هستش یه اسم کره ایه تو فیلم پسران برتر از گل تورو خدا فکر بد نکنین 😢😢😢بعدشم خودم میدونم که اسمش گیوم جاندی بود کاربری قبلیم جاندی بود که ترکید مجبور شدم اینو بزارم جاندیاکه سایت قبول کنه😁😁😁😢😢😢😢👆👆👆👆            من به مرگی فکرمیکنم که زندگی هدیه میده....من یک حامی اهدای عضو هستم😍😍تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟؟؟................. میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم😍😍😍😍                 درسته بهشت جای خوبیه اما بچه های جهنم همه آشنان😁😁            وای من تنوع امضاهام چه زیاده 😥😥😁😁😁