2777
2789
عنوان

زندگی وحشتناک من پسرمو ببرم با خودم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1885 بازدید | 92 پست

به نظرم نزار پیش همچین پدری اون طفل معصوم چطوری بزرگ میشه اخه 😥😢

انشالله خدا خودش کمکت کنه عزیزم

کاش میتونستم کاری کنم برات

نمیتونی شکایت کنی ازشون؟

ی روز پسره تو خونه تنها بود رفت حموم به هوا اینکه کسی خونه نیست لخت از حموم امد بیرون حوله رو برداره که دید خواهرش تو اشپزخونه هست!حوله رو بیخیال شد و سریع دوید تو اتاق خواب و درو بست.طفلی خجالت میکشید.دولا شد و از سوراخ در دید که خواهرش داره میاد سمت اتاق!سریع برگشت که درو وا قفل کنه که دید دوستای خواهرش تو اتاقن😱🙈😱🤣🤣هیتلر گفت:مردها 6 ساعت میخوابند.زنها 7 ساعت میخوابند.احمق ها 8 ساعت میخوابند.شکر خدا که درباره اونایی که 12 ساعت میخوابن چیزی نگفته☺️😎⚫برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافیست✌👌💕تفاوت مادر زيرك و مادر عادي👩مادر زیرک نمیگه ندو سرت میخوره به میز، یه پتو میندازه رو میز خیالش راحت بشه👩مادر زیرک نمیگه از پله بالا نرو میفتی، کنار فرزندش میشه میذاره انقدر بالا پایین بره تا انرژیش تخلیه بشه👩مادر زیرک نمیگه دست نزن خراب میشه، بلکه همون لحظه با هیجان یه پیشنهاد عالی دیگه میده تا جایگزین این بشه👩مادر زیرک نمیگه تا درساتو نخوندی از تلویزیون خبری نیست، میگه کی درساتو تموم میکنی برات یه فیلم جدید گرفتمفقط کافیه کمی خلاق باشیم تا شبها سرمان از لجبازی بچه ها سوت نکشد و بخاطر داد زدن ها و تنبیه ها عذاب وجدان نداشته باشیم.🙂چیه خو امضای طولانی دوس دارم😍😅😄😁😂🤣😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من اونجا هی میگفتم شک دارم نه نمیکنن این کارو اما الان مطمعن شدم دیگه اوضاعم وحشتناکه نمیدونم ...

اونو شک داشتی ولی قضیه دستمالی خواهر هشت ساله ات رو که میدونستی 

امان از فقر فرهنگی   

یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو

سلام استارتر جان

داستان زندگیتو خوندم تو تاپیک قبلی اینجام خوندم خیلی ناراحت شدم خیلی متاسف شدم برات  

من خودم جدا شدم ولی حمایت کامل خانواده پشتم هستش 

ببین تو میتونی بری دادخواست نفقه کنی و مهریه هم برای خودت نفقه بگیری هم پسرت 

و با مدارکی که داری میتونی جدا شی!

ولی الان مسئله اینه تو باید حتما یه حرفه برای خودت دست و پا کنی بعد بری برای جدایی اقدام کنی 

اگه تایپیست خوبی هستی اینکار خوبیه چون میتونی خونه هم کار بگیری و انجام  بدی میتونی سبزی یا پیاز داغ درست کنی بسته بندی کنی به مغازه دارا بدی برات بفروشن

میتونی تو خونه عروسک درست کنی و بدی بیرون یا از طریق اینستا بفروشی

اگه بخوای مستقل باشی خیلی کارها هست که میتونی انجام بدی

فقط کافیه قوی باشی و خودتو باور داشته باشی به خودت تکیه کنی و خدا هم پشتت مطمئن باش

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
اونو شک داشتی ولی قضیه دستمالی خواهر هشت ساله ات رو که میدونستی  امان از فقر فرهنگی  &nbs ...

عزیزم شما بیرون گود نشستی من از فقر فرهنگ نبود که موندمو تحمل کردم اگه نه هیچ کس نمیتونه تصور کنه چی گذشت به من تو اون خونه اما میترسیدم بابا از بی کسی بی پولی تنهایی گرگ هایه جامعه فک میکردم بچه دار شم تحمل شرایط اسون میشه واسم فک نمیکردم یک روز کثافت بودنشون ثابت میشه بهم الانم میترسم اما دیگه تحملشونو ندارم که راضی شدم تو سرما تو ماشین بدون بخاری بمونم 

استارتر عزیز منم کار برات سراغ دارم ک تو خونه انجام بدی الان ک بچت کوچیکه و راه نمیره برو شرکت تخم مرغ و بگو تو خونت میتونی تخم بلدرچین بسته بندی کنی کار اسونیه و درامدشم خوبه...میتونی کار بسته بندی انجام بدی تو خونه... میتونی ترشی درست کنی برا بیرون بر ها...ساندویچ درست کنی برا مدارس سود خوبی داره... 

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
عزیزم تحمل دیدنشون سخته برام چه برسه بخشش درد وحشتناکیه دوستانی که  میگن مادر نیستی اون تیکه ای ...

مامان سامیار عزیز در جریان تاپیکات هستم و بسیار ناراحتم برات.فقط متوجه نشدم چطوری از رابطه همسر و مادرت مطمعن شدی اینکه شک داشتی رو میدونم اما شکت چطور به واقعبت تبدیل شد

مامان سامیار عزیز در جریان تاپیکات هستم و بسیار ناراحتم برات.فقط متوجه نشدم چطوری از رابطه همسر و ما ...

چند روز پیش قرار بود مادر شوهرم بیاد خونمون که یه بحثی پیش اومد و موضوع هی بزرگتر شد و باعث شد مادرمو همسرم دعوا بزرگ و بی سابقه ای بکنن تو این ۸ سال ازدواجم که خیلی فوش هایه بدی بهم میدن اونجا شوهرم میگه گوشی بده به دخترت بگم که باهام رابطه داشتی دیگه مطمعن شدم متاسفانه 

استارتر دنبالت میکنم.فعلا که گفتی خونه هستی.به شوهرت تا حالا چیزی نگفتی

چرا تا دلت بخواد سرزنش اونم جوابش یا سکوته یا انکار به خودشم گفتم به هیچ عنوان به فکر زندگی باهات نیستم ارزشش و نداری نفس کشیدن باهات زیر یه سقف حرامه اما اینا هیچ فایده ای واسه ارامش من نداره تحمل و دیدنش فوق العاده سخته