2777
2789
عنوان

بهترين تغذيه براى شيرخوار ٩ ماهه

90 بازدید | 5 پست

سلام دوستان گلم،پسر ٩ ماهه اى دارم با وزن تولد ٢،٦٠٠ ووزن الان ٩،٥٠٠ و شيرخشكى هم هست، از ٥ ماهگى به توصيه دكتر غذاى كمكى خورده، ميخاستم بپرسم توى اين سن بهترين روش تغذيه چى هست؟ پسرم ميوه خيلى دوس داره ولى غذا رو يكم بزور ميخوره ممنون ميشم از تجربياتتون بگيد 💕

تعداد رای : 1
نظرسنجی
تغذيه شيرخوار
1
100%
كودك ٩ ماهه
0
0%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماشالله چقدر وزن بچت خوبه چ شیری و چ غذایی میدی؟ بچه منم رفته تو 9ماه وزنش 7400. وزن تولدش هم 340 ...

تا ٣ ماهگى ببلاك كامفورت ميدادم بعداز ٣ ماهگى سوپراميل ،، از ٤ ماهگى فرنى و سرلاك شروع كردم، الانم تخم مرغ سبحانه، ناهار سوپ يا پلو + گوشت گوسفند همراه با هويج و لوبيا سبز ولى مدتيه شير كمتر ميخوره نميدونم بايد غذا بهش كمتر بدم يا اينكه روندش همينه و اشكال نداره.

مطابق جدول واکسن پیش برو

مطابق اون نميتونم پيش برم چون پسر من شيرخشكى بوده و از ٤ ماهگى غذاى كمكى خورده و بجز اون مركز بهداشت هم گفت ديگه مثل قبلا محدوديت سنى براى غذا وحود نداره ، مثلا تخم مرغ كامل روبه زير ١ سال ميشه داد