2777
2789

ببینید من ساییدگی زانو دارم دیسک کمر اینا عین ادما فلج نیستمااا ولی خوب کارا ایستاده اذیتم میکنه صندوق دار انتخاب کردم که بیشتر نشسته باشم حالا دوجا سر زدم 

یجا پروتئینی بود با حقوق یازده گفتم حقوق از ماه ها دیگه زیاد میکنید یکم گفت یکم بیشتر میکنم حالا براتون بیمه هم داشت از دوسه ماه بعدش گفتم چیدمان اینا داره گفت نه فقط همین یسری سس و اون قفسه کوچیک بعد پرسیدم برنامه دارین گفت نه رو ترازو میذاری بعد فاکتورارو چک میکنی اشتباه اینا نباشه توشون منم چون تا به حال جایی کار نکردم نمیدونم بدون سیستم پیچیده میشه ؟ با سیستم باشه راحتر میشه ؟

بعد یه کار دیگه بود سوپر مارکت سیستمی بود حالا نمیدنم میزشن خیلی بزگ بود اینا مشتری اومد نمیدونم میتونم نشسته کاررش راه بندازم یا میشه نشسته انجام بدم گمونم میشه 

بیمه هم داشت حقوق اینم یازده بود اما نگفتم بیشتر میکنی حقوق یا نه ولی گفت گاهی پیش میاد بار میاد مثلا شیر بچینی تو یخچال اینا نمیدونم کارش سنگین میشه یا نه اینجا هم اسونی کار ب رام مهمه هم پیچیده بودن کاره  چون قبلا جایی کار نکردم تحربه ندارم ریاضیاتم کلا سختمه میگم سوپر مارکته بهتر نیست ؟ چون همه چی اماده تو سیستم هست قیمتش 

اما پروتيینی کارت میکشی میذاری ترازو بر اساس وزن محاسبه میکنی اینا بعدکارت میکشی میترسم یوقت اشتباه محاسبه کن اینا اما فروشگاه سوپر مارکت همه چی تو سیستم درسته ؟ راحتر نیس

تو نمازشب دعام میکنید.برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی جان برو امتحان کنیک هفته بمونی متوجه میشی میتونی یانه

اخه نمیدونن کدوم برم امتحان کنم میترسم یکی نرم از دست بدمش پروتيینیم برم حساب کتاباش برام سخت بشه

سخت نیستجوونی یاد میگیریاز یک جا باید شروع کنیدرجا نزن

نهدمیدونم یکم روزا اول کند میشم اخه دیدم اونجا خیلی سریع میزنن

چ حساب کتابی قیمت رو میزنی رو ترازو خودش برحسب وزن قیمت نهایی رو می‌ده قرار نیس اونجا فرمول حل کنی

اره خالم گفت اینجوره من گفتم اینجوری اگه باشه من کند میشم سریع نمیشم اخه دیدم اونا خیلی سریعن