2777
2789
عنوان

لباس عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد لباست معرکس....مخصوصا دامنش.....چقد باسلیقه!!!!!! کاش میشد دوباره لباس عروس بپوشم......😒😒😒

عزیزمممم، فکر کنم همه که چند سال از عروسیشون می گذره این فکر هارو می کنن، خود منم اینجوریم

به قومی مبتلا شده ایم که فکر می کنند، خدا، جز آن ها کس دیگری را هدایت نکرده....
بچه ها هر كي دوست داشت پيام بده ديگه ، فقط واسه من پشتش انقدر باز نيست ، يهني از كمر بازه ، 🌸🌸🌸

خيلي خوشگله

مهربونا واسم دعا ميكنيد دخترم سالم و صالح و باهوش و زيبا باشه😍😍😍😍 خدا انشاالله دامن همه منتظرا رو سبز كنه❤️❤️❤️
خوشگله، باید هیکلت خیلی خوب باشه که لباس خودشو نشون بده، ایشالا خوشبخت باشی

ممنونم عزيزم ، من خودم مربي بدنسازيم ، حق با شماس، هيكلا بايد خوب باشه ، اما نكته بعديش اينه كه اين لباس رو بپوشي بعدش زير ١ سال حامله شدي ديگه هيكلت خوب نيست 😄😄😄😄

**Just believe the God**
ممنونم عزيزم ، من خيلي خاص پسندم ، شمام همينطوري قطعا، چون هر كسي سليقش اين نيست 💝💝💝💝💝

منم مثل شما

لباس شما كاملا اروپايي هست

مهربونا واسم دعا ميكنيد دخترم سالم و صالح و باهوش و زيبا باشه😍😍😍😍 خدا انشاالله دامن همه منتظرا رو سبز كنه❤️❤️❤️