2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مجلسی نمی‌دونم چون من فقط واسه خودم و همسرم درست میکنم خیلی خوش طعم میشه 

پیازو خورد کن سرخش کن هویچ و رنده کن بریزید داخلش تفت بده بعد آب بریز یکم بپزه مرغم بنداز داخلش وجوهاتو ک از قبل پختی بریز بعد سیب زمینی رنده کن بریز و یکم قارچ خورد کن نرفتم وقتی پخت دربیار ریش ریش کن بریز داخل سوپ طعمش عالی میشه

مامان دوتا دخمل ناز 😍

پیاز و با سینه مرغ تفت میدم ی کوچولو عدس میریزم همراه یخورده جو زردچوبه و فلفل سیاه میزنم سیب زمینی نگینی و هویج نگینی اضافه میکنم و اب میریزم تا بپزه نیم ساعت اخر یخورده رشته سوپ میریزم و ۲ق رب تفت داده شده هم اضافه میکنم

گاهی وقتا هم قارچ میریزم

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

یه کم برنج با هویج رنده شده با یه سینه مرغ میزارم بپزه یه مشتم جو پرک میریزم  ویه کم سبزی وقتی خوب پخت تو یه ظرف دیگه پیاز زیاد سرخ میکنم دوحبه سیر رنده شده ادویه رب سرخ شد میریزم داخل قابلمه سوپ هم میزنم شعله کم تا جا بیفته اخر سر ابلیمو  نمک  ن

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.
مرسی عزیزم. جو یه لیوان خوبه واسه هفت نفر؟

فک کنم خوب باشه چون جو میپزه خیلی بیشتر میشه من جو خیلی کم میریزم در حدی ک جمعش کنه مثلاً نصف لیوان واسه هفت نفر 

من این سوپو ی بارم واسه خوانواده شوهرم درست کردم گفتن طعمش عالی میشه چون وقتی سیب زمینی و هویج و رنده کنی بهتر قاطی میشن

مامان دوتا دخمل ناز 😍