2777
2789
عنوان

یکی بیاد یه سوپ خوشمزه بهم یاد بده😍

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 38 پست
دستورشو بگو تا واست درست کنم عزیزم😃

هههه ميخواي عكسشو بفرستي بعد😂

جو رو بزار با هويج و اب مرغ  و اب بپزه بعد ك هويج نرم شد

كره و ارد رو بزار تو ماهيتابه بعد شير اضافه كن بزار بجوشه و سفت بشه و همش بزن 

مرغم ريش ريش كن بريز توش  و قارچم بريز

نمك و فلفل و ادويه هم بزن در اخر جعفريم  و خامه هم بريز

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!
دستورشو بگو تا واست درست کنم عزیزم😃

سوپ شیر هم خیلی خوشمزست

پیاز کوچولو و همراه سینه مرغ تفت میدم زیاد نه درحدی ک رنگ مرغ سفید شه و پیاز سبک شه بعد ی هویج رنده شده میریزم بهمراه جو پرک 

اب میریزم بپزه

وقتی پخت سینه مرغ ریش ریش میکنم 

تو ی ظرف ی کره تفت میدم بهمراه ی قاشق ارد و شیر یکی دو لیوان بسته ب اندازه سوپ میریزم جوش خورد ب سوپ اضافه میکنم قارچ هم میریزم گاهی ذرت هم میریزم ۵ دقیقه اخر ی قاشق جفری خورد شده میریزم

قبل اضافه کردن شیر مواد سوپ میکس میکنم

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هههه ميخواي عكسشو بفرستي بعد😂 جو رو بزار با هويج و اب مرغ  و اب بپزه بعد ك هويج نرم شد كره و ...

دیدی چقدر ساده ست؟ حالا پاشو زودی درست کن و حالشو ببر. از منم تشکر نکردی اشکال نداره😆

جو پرک یا پوست کنده؟ چقدر جو میریزین؟

برا سوپ ربی پرک نمیریزم 

عدس و جو کم میریزم در حد ۳، ۴ قاشق

چون رشته هم میریزم اونوقت سفت میشه

سبزی سوپ یادم رفت بگم😂

البته من برا سوپ ربی معمولا اواخر کار یخورده نعنا خشک میریزم فقط خیلی خوشمزه میشه

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
دیدی چقدر ساده ست؟ حالا پاشو زودی درست کن و حالشو ببر. از منم تشکر نکردی اشکال نداره😆

هههه خييلي بدي😂

دوستم خونمونه وگرنه درست ميكردم😂

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!

منم اول مرغ رو با پیاز و رب و زرد چوبه تفت میدم تا بوش گرفته بشه اگه تفت ندی بعدا بازم بو میده بعد آب میریزم با جو میزارم بپزه وقتی خوب مرغش له شد در میارم و تو مولینکس میریزم چون دوست ندارم ریش ریشاش دیده بشه و اینطوری لعاب بیشتری هم میده بعد دوباره میریزم تو سوپ و هویج هم خورد میکنم توش آخر سر هم توش فلفل و نمک و آب لیمو میزنم و یکم جعفری خورد شده  خیلی کم درحدی که یکم توش سبزی داشته باشه واسه تنوع رنگ فقط

اگه میخوای مرغ رو تو مولینکس بریزی جو کمتر بریز چون زیاد لعاب میده سفت میشه و این که حتما رون مرغ بزن سینه مرغ هم مزه اش خوب نمیشه هم تو دهن پودر میشه یه جور بدی میشه

چرا من سوپ شیر درست میکنم بوی شیر برنج میده 😩...میشه راهنمایی کنید؟!

نميدونم عشقم گفتم حطوري درست كنه نگاه كن دستورشو ببين كجاشو اشتباه ميكني