2777
2789
عنوان

یکی بیاد یه سوپ خوشمزه بهم یاد بده😍

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 38 پست
منم اول مرغ رو با پیاز و رب و زرد چوبه تفت میدم تا بوش گرفته بشه اگه تفت ندی بعدا بازم بو میده بعد آ ...

جو پرک هم خیلی خوب میشه اگر هم آب گوشت یا مرغ آماده داری میتونی اصلا مرغ نزنی و به جای جو هم رشته و سیبزمیتی خورد شده بریزی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جو پرک هم خیلی خوب میشه اگر هم آب گوشت یا مرغ آماده داری میتونی اصلا مرغ نزنی و به جای جو هم رشته و ...

رشته سوپی ندارم. جو خیس کردم. برم دست به کار شم درست کنم اگه خوب شد برمیگردم عکس میذارم . 

نميدونم عشقم گفتم حطوري درست كنه نگاه كن دستورشو ببين كجاشو اشتباه ميكني

ممنون  عزیزم  ...این مدلم امتحان میکنم کاشکی خوب دربیاد

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
رشته سوپی ندارم. جو خیس کردم. برم دست به کار شم درست کنم اگه خوب شد برمیگردم عکس میذارم . 

این مدلی که من درست میکنم خیلی خوب و مجلسی میشه من خودم از مادرشوهرم یاد گرفتم فقط اون سبزی نمیزد من میزنم بهتر هم میشه مثل سوپای رستوران میشه با رشته هم خیلی خوب میشه و البته سبکتره واسه شام خودتون اگه خواستی خیلی خوب میشه امتحان کن

ممنون  عزیزم   ...این مدلم امتحان میکنم کاشکی خوب دربیاد

ايشالله خوب ميشه من هميشه همينطوري درست ميكنم خيلي خوب ميشه

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!