2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من شلختم ولی تازه اتاق و هالو جارو زدم جاروبرقی ندارم ی تشت گذاشتم با جارو دستی کشیدم هی میزدم توتشت خاکش بره😩😩😩

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪

من تو تخت میخوابم البالو خشکه میخورم همزمان هم سریال میبینم یا وبگردی میکنم!هسته هاشو هم میریزم همونجا!دیروز تو اشپزخونه پشت سرم تق تق صدا میومد دیدم تو موهام هسته گیر کرده دارن میافتن پایین!!!!  

پاندا در 10 قدمی رسیدن به سلطنت!  

از وقتیم بیکارشدم ۲۴ساعت حدود ۲۳ساعتش توتختم یاخواب یاتوگوشی غذاهم سرسری چیزی درس میکنم بازمیارم توتخت میخورم

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪
دوست دارم شونصد ساعت تو رخت خوابم ولو باشم همه چیزمم دم دستم باشه بردارم

نه من از خواب زیاد بدم میاد😷

از شلختگی و نامرتبی و کثیفی بیزاااااارم

سعی میکنم تا حدودی مرتب باشم ولی خب همش که نمیشه اطرافیان بریز بپاش دارن 

حیف آرامش نیست!!!

من چون شاغلم معمولا خونمون خیلی کم مهمون میاد اگرم بیان با هماهنگی قبلی میان 

من روزای که خستم و حسش نیس خونه رو تمیز نمیکنم ، 2 شب پیش سرم درد میکرد ظرفای شامو نشستم فردا ظهرش شستم 

ولی در کل خیلی ام شلخته نیستم مخصوصا وقتایی که مهمون میخواد بیاد باید همهجا برق بزنه 

الان ی ساعته دوساعته صبونه خوردیم سفره رو هنوز جم نکردم. رختخواب جم نکردم زیاده حال ندارم تعریف کنم ...

وای حداقل سفره روتابزن روی نونا پوشیده بشه برکت خونت میره

میشه برای خوشبختی وشیرین شدن زندگیم باشوهرم یه صلوات بفرستی