2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان ی ساعته دوساعته صبونه خوردیم سفره رو هنوز جم نکردم. رختخواب جم نکردم زیاده حال ندارم تعریف کنم ...

وای نه توروخدا حداقل سفره روجمع کن مامان بزرگم میگه شیطون میشینه پاش برکت از خونه و زندگی میره

شیطون گرسنه ست لابد😕

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️ 

امیدوارشدم ازمن شلخته ترم هس من صبح هشت بیدارم تا نه صبحونه میخورم بعد نهارمو اماده میکنم تا ده یازدهم میفتم تو تخت تا وقتی اقای شوهر بیاد حوصلم نمیشه گردگیرکنم لباسارو تا کنم 🙁🙁🙁🙁

خدایا شکرت برای هزارو یک دلیل
من چون شاغلم معمولا خونمون خیلی کم مهمون میاد اگرم بیان با هماهنگی قبلی میان  من روزای که خستم ...

منم اینجوریم شبا حال ندارم کارکنم کلی ظرف کثیف میشه بچه کوچیکم دارم فردا ظهرش شروع میکنم همجاروتمیزکاری

میشه برای خوشبختی وشیرین شدن زندگیم باشوهرم یه صلوات بفرستی    

منم شلختم . 

البته بیشتر میشه گفت تنبلم 

مثلا دو ساعنه بیدار شدم هنوز تو تختم . 

حتی حوصله ندارم برم صبحونه بخورم 

همسرم کاااااااش میتونستم فدات بشم، همسرم ضربان قلبمه نباشه هلاکم...
بابا پاااااکیزه    

جدی میگم بوخودا

ناهارمم اماده ست

کار زیاد ندارم چون آنی هر کاری همون موقعه انجام میدم نمیزارم چیزی تلنبار بشه که خودمو هلاک کنم گردش کار تفریحم خریدمم به جاست

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️ 
منم اینجوریم شبا حال ندارم کارکنم کلی ظرف کثیف میشه بچه کوچیکم دارم فردا ظهرش شروع میکنم همجاروتمیزک ...

من چون میترسم خونمون سوسک بیاد همش میشورم شبا ولی وقتایی که خستم میگم به درک خودم مهمترم