2777
2789
عنوان

بچم عقب مونده میشه یعنی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1514 بازدید | 32 پست

نترس عزیزم مشکلی نیست منم زندادشم تیروئید داشت حامله هم شد ماشالله بچشم سالمه سالمه٬٬٬فقط باید داروهاتو به موقع بخوری

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک ماه که گذشت دوباره ازمایش بده ممکن دیگه لازم نباشه بخوری

من خودم با نصف لووتیروکسین به مدت دو هفته مقدار تی اس اچم از 4.5 رسید به 0.9 و بعد از اون دیگه نخوردم مجدد بعد یک ماه دادم همون مونده بود 

مال شما هم خیلی بالا نیست

اصلا مشکلی پیش نمیاد چون جنین از تیرویید شما استفاده می کنه تیروییدتون مقداری کم کار شده همین

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

نه بابا منم سه و نیم بودم اما چون دستیار دکتر آزمایشم رو دیده بود بهم گفته بود نرماله. دوازده هفته دکتر که رفته بودم، یهو دکتر از تو پرونده آزمایش منو دید گفت باید بری دکتر غدد.  الان هم شکر خدا پسرم ماشاالله بسیار زیاد باهوش و سالمه.

بعدم خیلی بالا نیستش که، سه و نیم تازه شروعشه. نگران نباش این نگرانی بدتره برای بچه. چون خودم هم این حساسیت رو داشتم میفهمم چی میگی. حتی به دکتر غدد هم گفتم و اونم بهم خندید و گفت هیچ مشکلی پیش نمیاد نگران نباش. 

پسرم، مرد کوچک زندگی من! تمام عشقم در تو خلاصه می‌شود. جان دلم تا ابد دوستت دارم..‌.

عزيزم نگران نباش ان شا الله هيچي نميشه 

دختر خاله من كم كاري تيروييد داشت و دارو مصرف ميكرد ولي به محض اينكه باردار ميشد سر خود قرصاش رو قطع ميكرد ميگفت نبايد تو بارداري قرص شيميايي خورد ولي خدا رو شكر سه تا بچه هاش هم سالمن

ولي شما  حتما از الان شروع كن داروهات رو وتحت نظر دكتر غدد هم باش ولي خيلي نگران نباش توكل كن به خدا 

یک ماه که گذشت دوباره ازمایش بده ممکن دیگه لازم نباشه بخوری من خودم با نصف لووتیروکسین به مدت دو هف ...

منم تیروییدم هددش مث شنا بود ولی دکتر به من یه دونه یوتیروکس 50 داده ..اخه از شانس من لاغذم هستم 

منم تیروییدم هددش مث شنا بود ولی دکتر به من یه دونه یوتیروکس 50 داده ..اخه از شانس من لاغذم هستم&nbs ...

منم لاغرم

شما از چند هفته خوردی؟

بچه جون تو مرا جان و جهانی😍😍😍😙😙😙😙

عزیزکم قرص ها را بخور نگران هم نباش توکلت به خدا باشه دوست من تا ماه دوم نمیدونست بارداره اونم تیروئد داشت قرص خورد بعدش الان پسرش ۴ و نیم سالشه سالمه بعد هم این همه ادم جلو افتاده تو جامعه به کجا رسیدن گلم الان پسر خودم باید دوم بود پیش دبستانی شاید یک زمانی خیلی ناراحت بودم برای مدرسه اش ولی اللن نه بگذریم به هر حال مورد من متفاوته ولی خدایی نگران نباش فقط قرص هایت را بخور و استرس دور کن سالم میاد تو بغلت

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
عزیزم مال منم همین حدودای شما بودم که فهمیدم ۵ بود😭😭😭😭😭از اون موقع دارم قرص میخورم

وای اینا چرا زودتر آز نمیدن

الان ما با این روحیه چیکار کنیم

بچه جون تو مرا جان و جهانی😍😍😍😙😙😙😙
منم تیروییدم هددش مث شنا بود ولی دکتر به من یه دونه یوتیروکس 50 داده ..اخه از شانس من لاغذم هستم&nbs ...

من لاغر نبودم قبل حاملگی اصلا نشون نمیداد تیروئید دارم

ولی تو حاملگی ۵ بود