2777
2789
عنوان

خانومای طبیعی هفته چندم بچه بدنیا اومد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 11980 بازدید | 58 پست
من سر پسرم ۱۹ کیلو اضافه کردم ولی حالا برای دخترم ۹ کیلو  دو هفته مونده به زایمانم.

چه عالی منم سراولی 19کیلو چاق شدم یعنی میشه سردومی کمترچاق شم😭به سختی خودمو بعدش لاغر کردم 

خدایا منو به آرزوی قلبیم برسون   
شماها تو دوران بارداریتون هرماه چند کیلو اضافه میکردین؟

من هر ماه ۴ کیلو ۴ کیلو میرم جلو...

ماه ۵ ۶۰ بودم

ماه ۶ شدم ۶۴ کیلو

ماه ۷ هم که دیروز رفتم پیش دکترم شدم ۶۸

گفت زیاد حرکت نکن که زیاد گشنت نشه..پیاده روی اصلا نکن...مولتی ویتامین رو هم حذف کرد

دخترم رو اولین بچم رو در ۳۵ هفته و ۵ روز بدون هیچ دلیلی از دست دادم.دو هفته مونده بود بغلش کنم.چشمام پر اشکه.برای آرامش خودم و شوهرم صلوات میفرستی؟لباساش و اتاقشو وسایلاشو میبینم دق میکنم😢😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معاینه موقع زایمان واقعا درد داره. نمیدونم چرا اینقدر معاینه میکنن.

من دکترم خودش میاد پیشم...نمیزاره معاینم کنن.بچم رو هم خودش بدنیا میاره و بخیه هامم دکترم میزنه...با کمک خدا نمیزارم بخیه هارو ماماها بزنن😢

دخترم رو اولین بچم رو در ۳۵ هفته و ۵ روز بدون هیچ دلیلی از دست دادم.دو هفته مونده بود بغلش کنم.چشمام پر اشکه.برای آرامش خودم و شوهرم صلوات میفرستی؟لباساش و اتاقشو وسایلاشو میبینم دق میکنم😢😭

پسرم با امپول فشار به دنیا اومد با اینکه خیلی پیاده روی داشتم ولی تا ۴۱ هفته اصلا دردم نگرفت.

خدا کنه زایمان دومم راحتتر باشه و تو‌خونه دردم بگیره.

البته متاسفانه این بار هیچ تحرکی نداشتم.

پس چرا اينجا تو امريكا ماما نداريم فقط دوتا دكتر معاينه ميكنن و بچه رو دنيا ميرن دوتا هم پرستار هست كه به سرم و دارو و لوازم ميرسن و اصلا به بيمار دست نميزنن ....

😐😐

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   
پسرم با امپول فشار به دنیا اومد با اینکه خیلی پیاده روی داشتم ولی تا ۴۱ هفته اصلا دردم نگرفت. خد ...

ن بمن گفت وزنت میره بالا پیاده روی نکن...فک کنم واس این گفت ک حرکت کنم گشنم میشه هی باید بخورم...مولتی ویتامین ها خیلی گرسنم میکردن

آخه تحرک نداشته باشی برای زایمانت اذیت نمیشی؟

نمیدونم گفت تا ماه بعد پیاده روی اینا نکن

من هفته سی و هشت معاینه لگن شدم و هفته سی و نه معاینه برا اینکه ببینه دهانه رحم باز شده یا نه اما دهانه رحمم اینقد سفت بود که یک هفته هرروز رفتم برا تحریک دهانه رحم ک دقیقا عین معاینه اس ک گفتم بیحسی میزد خوب بود. اما اصلا تغییری نمیکرد و باز نمیشد سر موعد سونو رفتم بیمارستان ک امپول فشار بزنه اونجام هرکی یه ماما بهش میدادن سه چهار بار معاینه شدم ک گفتم برام بیحسی زدن موقع معاینه. امپول ک زدن ب خونریزی افتادم و سزارینم کردن.

مثه من تنبل نباشین پیاده روی کنین و حرکات مخصوص زایمان رو انجام بدین ک زایمان راحتی داشته باشین

باردار نیستم تیکر تولد یکسالگی دختر گلمه
من دکترم خودش میاد پیشم...نمیزاره معاینم کنن.بچم رو هم خودش بدنیا میاره و بخیه هامم دکترم میزنه...با ...

اره دکتر میاد ولی کی میاد موقع زایمانت نه چند ساعت قبلش

میشه ژل بیحسی رو با خودمون ببریم بیمارستان؟ فکر نکنم بگم بزنن برام

ببین همون ژلی ک موقع  سونو رو شکم میزنن از همون میزنن دم دست همشون هست ولی تا نگی نمیزنن

اره دکتر میاد ولی کی میاد موقع زایمانت نه چند ساعت قبلش

اخه ماما های بیمارستان خصوصی بازم شرف دارن به ماماهای بیمارستان دولتی...یکیم به دکترم زنگ میزنم که من دردام شروع شده و به ماماها بگه ک معاینم نکنن