2777
2789
عنوان

خانومای طبیعی هفته چندم بچه بدنیا اومد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 11980 بازدید | 58 پست

خانومها من بعضي شبها يه دردي مياد كمرمو ميگيره ول ميكنه زود تموم ميشه يكبار مياد فقط و خيلي هم درد لگن دارم ..

طبيعيه؟!

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   
منم...خیلی بد هست آدم نمیتونه یهویی بره زایمان سزارین یه چیزش خوبه که آماده هستی میدونی کِی میری خ ...

عزیزم طبیعی که همچین یهویی هم نیست مگر اینکه اتفاقی بیفته یا بترسی تقریبا از دو روز قبلش علائم رو میبینی. مثلا موکوس دهانه رحم موقع دستشویی رفتن میریزه.(یه مایع غلیض و کش دار که یه کم خون توش هست). اگه علائم زایمان طبیعی رو بدونی از دو روز قبلش متوجه میشی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم ترس نداره فقط به دکترت بگو از ژل بیحسی استفاده کنه منم میترسیدم ولی دکترم خودش بهم نشون داد ژل ...

خداکنه گوش بدن ب حرفم حتما میگم

ممنونم که اومدی تو بغلم پسر گلم
۳۸ هفته و یکروز

خوش بحالت...مال تو جوری بوده ک من دلم میخوادش

دخترم رو اولین بچم رو در ۳۵ هفته و ۵ روز بدون هیچ دلیلی از دست دادم.دو هفته مونده بود بغلش کنم.چشمام پر اشکه.برای آرامش خودم و شوهرم صلوات میفرستی؟لباساش و اتاقشو وسایلاشو میبینم دق میکنم😢😭
من‌موقع معاینه سر زایمان اولم خیلی اذیت میشدم. خیلی هم منو معاینه کردن تا بچه به دنیا اومد. شما هم ...

من که چون زود دنیا اومد پسرم صد بار معاینه کردن هزار تا امپول فشار زدن‌تا باز بشه دهانه رحم واقعا تجربه ی بدی بود خیلی عذاب کشیدم

پسرم دنیامه❤❤❤❤
من‌موقع معاینه سر زایمان اولم خیلی اذیت میشدم. خیلی هم منو معاینه کردن تا بچه به دنیا اومد. شما هم ...

من دولتی نمیرم که معاینم نکنن...آدمو میدن دست ماماهای بی تجربه اوناهم هرجور دلشون بخواد باهات رفتاز میکنن

تو یکی از بهترین بیمارستان های ارومیه یه ماما اونقدری بچه رو از شونش کشیده بود فک میکرد سرش هست بچه هم برمیگشته تو شکم زنه...یکی دیگه هم هی فشار میداده از شکم زنه ک بچه بیاد بیرون...آخرش یکی میاد میگه کثافتا بچه کم مونده خفه بشه سریع زنه رو میبرن سزارین...اکسیژن میزنن به زنه اونقدری حالش خراب بوده...واس همون میرم خصوصی...

دخترم رو اولین بچم رو در ۳۵ هفته و ۵ روز بدون هیچ دلیلی از دست دادم.دو هفته مونده بود بغلش کنم.چشمام پر اشکه.برای آرامش خودم و شوهرم صلوات میفرستی؟لباساش و اتاقشو وسایلاشو میبینم دق میکنم😢😭
 عزیزم طبیعی که همچین یهویی هم نیست مگر اینکه اتفاقی بیفته یا بترسی تقریبا از دو روز قبلش علائم ...

متاسفانه هیچی نمیدونم

اینترنت هم چیزای درست حسابی نمینویسه

شماها تو دوران بارداریتون هرماه چند کیلو اضافه میکردین؟

وقت سزارین داشتی ولی رفتی طبیعی؟ چجوری ینی؟

ساعت 11شب دردم گرفت و من اصلا فکرشو نمیکردم که درد زایمان میگفتم مثل درد پریوده خب و تموم میشه هی یک ساعت دوساعت دیدم نخیر تا برسیم بیمارستان 4سانت شده بودم از معاینه خوب ماما محترم هم افتادم به خونریزی شدید.که دکترم اونوقت شبنبود و بعدشم ازخدا خواستع گفت این پیشرفتش خوبه بزارین طبیعی  شه و نیومد تا 6صبح.وقتی هم اومدمن 5دقیقه بعد زایمان کردم.

خدایا منو به آرزوی قلبیم برسون   
خانومها من بعضي شبها يه دردي مياد كمرمو ميگيره ول ميكنه زود تموم ميشه يكبار مياد فقط و خيلي هم درد ل ...

درد لگن من ندارم ولی بعضی وقتا یهویی کمرم اونقدر تیر میکشه...واس همون میگم وای به حالم سزارین بکنم چی به سر کمرم میاد...حالا ۲۰ سالمه اینجور کمر درد دارم...باید دراز بکشم تا دردش قطع بشه...ولی میگن از بارداریه و خوب میشه