2777
2789
عنوان

شوهر عقدیم بخاطر پول اومده بود

241 بازدید | 13 پست

بخاطر پول اومده بود و اینکه من ی تایمی کار میکرد شاغل بودم بعد عقد دیگ کار نکردم درگیر جهیزیه و اینا بودم و همش میگفت تا نری سرکار نمیبرمت سر زندگی ک یچیزی ب اسمش کنیم بعدها از حرفای مادرش د خودش فهمیدم 

یعنی نیتشون پوله کلا از ازدواج ب چیز دیک ای فک نمیکنن 

وقتی دیدن چیزی گیرشون نیومد همش با من بحث میکردن اذیت میکردن خودش ماه ها قهر می‌کرد با من اصلا رفتارشون ضایع بود

حالام درخواست طلاق داده 

مهریم ۳۰ تاست ۲۱۴ تا بود ک ب بهانه بردن سر زندگی از چنگم درآورد 

۳ ساله عقدیم بخاطر اصرار خودش نامردی رابطه کامل داشتیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چ ناراحت کنندس کاش دخترامون با چشم بازتری انتخاب کنن همسر حیف خودتون نیست با همچین ادمایی سر میکنید

مردای بتیغن 

رونالدو با اون دارایی رفته ی دختر از خانواده فقیر گرفته مردای ایرانی نقشه میکشن چجوری زنای ایرانیا بتیغن 😁

امیدوارم ن فقط ژندگی من خاهرشم زندگی شوهرشو خراب کرد و پدرشو دراورد

ببین اینا همش از ذهن بیمار مادر یا پدرشونه 

تو فامیل داشتیم ۶تا دختر زیبا داشت هر ۶تا دامادها فرار کردن ،باورت میشه حتی قید بچه هاشون رو زدن دامادها، مادرشون به شدت سلطه گر بود و سلیطه، کلا جیک و پوک زندگی دختراش رو ننه می‌کشید بیرون و درس میداد به دختراش ،آخرشم زندکی دختراش رو نابود کرد

ببین اینا همش از ذهن بیمار مادر یا پدرشونه تو فامیل داشتیم ۶تا دختر زیبا داشت هر ۶تا دامادها فرار کر ...

وای مادرشوهر و پدرشوهر من گفتین انگار

خدا لعنت کنه همچین خانواده هایی رو 

ببین اینا همش از ذهن بیمار مادر یا پدرشونه تو فامیل داشتیم ۶تا دختر زیبا داشت هر ۶تا دامادها فرار کر ...

چقدر اینجور شخصیتی برام اشناست 

ما داشتیم تو فامیل 

تازه پولدار هم بودن 

ولی دلیلی نداشت خوشبخت باشن

مردای بتیغن رونالدو با اون دارایی رفته ی دختر از خانواده فقیر گرفته مردای ایرانی نقشه میکشن چجوری زن ...

از بس بی غیرت شدن 

کاش زمان قدیم بود اون موقع مردا مرد بودن الان نررن

از بس بی غیرت شدن کاش زمان قدیم بود اون موقع مردا مرد بودن الان نررن

زمان قدیم هم مرسالاری و زن کشی و دختر کشی بود 

الان زنا اگاه شدن سواری نمیدن 

بلا نسبت خانمای سایت تا خر هس خرسوارم هس