2777
2789
عنوان

خانومای طبیعی هفته چندم بچه بدنیا اومد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 11980 بازدید | 58 پست
من سی و هشت هفته ام ک پر شد 🤲❤️

واقعا؟من ۲۸ آذر ۳۹ هفته تموم میشم

خانوما بنظرتون آذر طبیعی میکنم یا میمونم دی

نمیخوام دی رو😭

دخترم رو اولین بچم رو در ۳۵ هفته و ۵ روز بدون هیچ دلیلی از دست دادم.دو هفته مونده بود بغلش کنم.چشمام پر اشکه.برای آرامش خودم و شوهرم صلوات میفرستی؟لباساش و اتاقشو وسایلاشو میبینم دق میکنم😢😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳۷ هفته ام پر شده بود همون اول۳۸.همون روز وقت معاینه داشتم ولی پسری عجله داشت

دردت گرفت؟میشه بگی اولش چجوری بود؟من هیچی نمیدونم‌...کجات درد گرفت

دخترم رو اولین بچم رو در ۳۵ هفته و ۵ روز بدون هیچ دلیلی از دست دادم.دو هفته مونده بود بغلش کنم.چشمام پر اشکه.برای آرامش خودم و شوهرم صلوات میفرستی؟لباساش و اتاقشو وسایلاشو میبینم دق میکنم😢😭
من فردا ۳۲ هفته تموم میشم به من هنوز نگفتن کِی میرم معاینه با چی معاینه میکنن

میگن ریلکش باشی شل کنی اصن درد نداره با نفسای عمیق 

با انگشت معاینه میکنن من مشکلم اینه موقع معلینه میترسم و منقبض میشم هرکاری میکنم نمیتونم شل کنم از خودم بدم میاد 

ممنونم که اومدی تو بغلم پسر گلم

دخترم هفته ۳۸و۵روز بدنیا اومد این یکی ۳۹رو رد کرده دلش نمیخواد ازم جداشه😃

بعضی زخم ها رو باید درمان کنی تا بتونی به راهت ادامه بدی ...بعضی زخم ها باید باقی بمونه تا هیچوقت راهت رو گم نکنی
چیکارکنیم که سر موعد زایمان کنیم.وای ک چقد میترسم از زایمان زودرسسس

منم...خیلی بد هست آدم نمیتونه یهویی بره زایمان

سزارین یه چیزش خوبه که آماده هستی میدونی کِی میری

خواهر من گردگیری خونش رو هم کرد پاشد رفت عمل😑

منم دوس دارم بدونم شما چند هفته ای؟ من از معاینه لگن میترسم که قبل طبیعی میکنن

عزیزم ترس نداره فقط به دکترت بگو از ژل بیحسی استفاده کنه منم میترسیدم ولی دکترم خودش بهم نشون داد ژل بیحسی زده.حتی تو اتاق زایمانم بگو ماما برا ژل بزنه موقع معاینه اینجوری متوجه درد نمیشی

باردار نیستم تیکر تولد یکسالگی دختر گلمه
آره عزیزم واقعا؟! دعا کن سلامت دنیا بیاد این حرفا چیه

به دی انرژی منفی دارم😟

دردت گرفت؟میشه بگی اولش چجوری بود؟من هیچی نمیدونم‌...کجات درد گرفت

نه اولش اصلا درد نداشتم .یهو از خواب بیدار شدم ۵صبح.دیدم یه اب گرم داره ازم میریزه اول فک کردم حتما دستشویی دارم ولی دیدم قطع نمیشه.بعدشم شوهرمو بیدار کردم دوش گرفتم اخرین عکسای دونفره 😁بعد رفتم بیمارستان

خدایا شکرت

۳۸ هفته و یکروز

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
من اول هفته 38بودم هفته بعدش وقت سزارین داشتم😭😭

وقت سزارین داشتی ولی رفتی طبیعی؟

چجوری ینی؟