خواهش میکنم بگین هفته چندم طبیعی بچه بدنیا اومد...به من گفتن طبیعی میخوام ببینم از هفته چندم منتظر باشم
دخترم رو اولین بچم رو در ۳۵ هفته و ۵ روز بدون هیچ دلیلی از دست دادم.دو هفته مونده بود بغلش کنم.چشمام پر اشکه.برای آرامش خودم و شوهرم صلوات میفرستی؟لباساش و اتاقشو وسایلاشو میبینم دق میکنم😢😭
دخترم رو اولین بچم رو در ۳۵ هفته و ۵ روز بدون هیچ دلیلی از دست دادم.دو هفته مونده بود بغلش کنم.چشمام پر اشکه.برای آرامش خودم و شوهرم صلوات میفرستی؟لباساش و اتاقشو وسایلاشو میبینم دق میکنم😢😭
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
۳۷ هفته ام پر شده بود همون اول۳۸.همون روز وقت معاینه داشتم ولی پسری عجله داشت
دردت گرفت؟میشه بگی اولش چجوری بود؟من هیچی نمیدونم...کجات درد گرفت
چیکارکنیم که سر موعد زایمان کنیم.وای ک چقد میترسم از زایمان زودرسسس
منم...خیلی بد هست آدم نمیتونه یهویی بره زایمان
سزارین یه چیزش خوبه که آماده هستی میدونی کِی میری
خواهر من گردگیری خونش رو هم کرد پاشد رفت عمل😑
منم دوس دارم بدونم شما چند هفته ای؟ من از معاینه لگن میترسم که قبل طبیعی میکنن
عزیزم ترس نداره فقط به دکترت بگو از ژل بیحسی استفاده کنه منم میترسیدم ولی دکترم خودش بهم نشون داد ژل بیحسی زده.حتی تو اتاق زایمانم بگو ماما برا ژل بزنه موقع معاینه اینجوری متوجه درد نمیشی
آره عزیزم واقعا؟! دعا کن سلامت دنیا بیاد این حرفا چیه
به دی انرژی منفی دارم😟
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟