2777
2789
عنوان

عاشق چه سلبریتی بودین قبلنا😂

238 بازدید | 36 پست

جدی جدی که حس میکردین بهش میرسین

من رو محسن یگانه🤭😂و چاووشی خاک بر سرم

باب دلمی بسکه تورو خوب کشیدن چشمای تو تهرونو به آشوب کشیدن باب دلمی بسکه دل انگیزه نگاهت

فکر نمی‌کردم بهش برم 

ولی رو مهدی پاکدل کراش بودم

هممون به حد کافی مشکل داریم پس اینجا یکم مهربونه باشیم باهم خیلی قشنگ تره دوست عزیزم 🙃این سایت برای خالی کردن عقده ها نیست لطفاً رعایت کنید🥲اگه تاپیک میزنی همه حق دارن نظر بدن پس الکی گیر ندین حتی اگه اون نظر باب میل شما نبود❤️اینطوری همه چیز قشنگ تر میشه 🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم😂🤭

الآنم هستماااااا🤣🤣

خیلی مهربونه😂

هممون به حد کافی مشکل داریم پس اینجا یکم مهربونه باشیم باهم خیلی قشنگ تره دوست عزیزم 🙃این سایت برای خالی کردن عقده ها نیست لطفاً رعایت کنید🥲اگه تاپیک میزنی همه حق دارن نظر بدن پس الکی گیر ندین حتی اگه اون نظر باب میل شما نبود❤️اینطوری همه چیز قشنگ تر میشه 🙃

من روی یوتیوبر😂الان یادش میفتم میگم خدایا این چی بود۱۴ سالم بود

وایی😂

دختر عمه من زو این اکیپ پارکسا کراش بود خودشو میکشت

باب دلمی بسکه تورو خوب کشیدن چشمای تو تهرونو به آشوب کشیدن باب دلمی بسکه دل انگیزه نگاهت

نمیدونم ولی یه اسگولی بود میخوند  دونههه دونه یهههه ستاره تو اسمووونه

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

من انقد چندماه یبار کراش میزدم ، تایه سال پیش، که یادم نمیاد کیابودن🥴🤣🤣🤣

اخرین بار یکپسال پیش بود تقریباً روی هوتن شکیبا🤣🤣

دیگه ازاون به یعد انگار حال و حوصله عشق و کراش و هیچی رو ندارم

محسن ابراهیم زاده🤣

خودشه رو اون کراش بودم اولین کراش زندگیم بود

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا