2777
2789
عنوان

دزد طلاهای خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 1427 بازدید | 51 پست

خوب چجوری فهمیدین کار اونه یعنی با چشم خودتون دیدین

انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند، به میزان فرهنگشان عشق میورزند،به میزان هویتشان به دیگران احترام میگذارند و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند.هرچه حقیرتر باشند بیشتر توهین میکنند تا حقارتشان را جبران کنند.هرچه فرهنگشان غنی تر باشد بیشنر به دیگران عشق میدهند هرچه هویتشان عمیق تر باشد محترمانه تر رفتار میکنند و به اندازه درکشان میفهمند و به اندازه شعورشان به باورها و حرفهایشان عمل میکنند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب.بعدش.چی.شد#  

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!
برا من مفتی بگیر خو اگ خوب بود بقیه مشتری میشن

عزیزم بزن تو نت فال  ت ا ر و   مفتی میگیره جیب این کلاه برادارا رو.پر نکن

یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو

اخه من دو تا سکه داشتم خونه مامانم گذاشته بودم فقط من میدونستم مامانم و خواهرم 

سکه ها نزدیک یه ماهه پیش گم شد من شکم رفت به خواهرم ولی خواهرم میگفت حتما مامان یه جا گذاشته نمیدونه یا دزد اومده خونه منم گفتم اگه دزد اومده باشه طلاهای تو کشوی مامانم برمیداشت خواهرم نمیدونست تو کشو مامانم طلاهاشو گذاشته چتد بار تکرار کردم گفتم ماملن طلاهاشو اینجا میزاره 

حالا دیروز مامانم زنگ زده میگه طلاها نیست 

عزیزم بزن تو نت فال  ت ا ر و   مفتی میگیره جیب این کلاه برادارا رو.پر نکن

تاروت شنیدم بگیرین با جن ارتباط میگیری ممکنه پاشون به زندگی باز بشه

👈زمان زیادی گذشت که... فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه... دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...! هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست... هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست... و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!
اخه من دو تا سکه داشتم خونه مامانم گذاشته بودم فقط من میدونستم مامانم و خواهرم  سکه ها نزدیک ی ...

فقیره یا خودش یا شوهرش معتادن 

بدهی نداره قسط و وام عقب افتاده

مقوله دزدي يه جور ناهنجاري زفتاريه ربطي به احتياج نداره 

خواهرم یه مدت افسردگی داشت شدید حتی بستزی هم شد نزدیک سه ساله بهتر شده بود قبلنم مامانم طلاشو گم کرده بود اصلا فکزمون به خواهرم نرفت ولی اینبار دیگه مطمئنیم میترسیم باز مریضیش اود کنه

تاروت شنیدم بگیرین با جن ارتباط میگیری ممکنه پاشون به زندگی باز بشه

من که اصلا اهلش نیستم خواستم اونا که میخوان جیب رمال جماعت پر کنن بگم از نت مفتی بگیرن 

استارتر با اجازه، بچه ها من فا ل تا روت میگیرم کامل و دقیق ۱۵۰۰۰ تومن ایدی تل گرام هم  @pishgo ...

فال مگه الان کسی هست به این خرافات اعتقاد داشته باشه پیشگو‌یی 

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....