الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شوهرش رو خیلی دوست داره مامانم گفت میخوام به اون بگم ولی خیلی زشته ادم به داماد این حرفارو بزنه
همسرش اگر مرد همراهی باشه، می تونه نقش مهمی داشته باشه تو روند درمان. البته باید خیلی خیلی سنجیده چنین موضوعی مطرح بشه. و قطعا قبل از شوهرش با خودش صحبت کنید.
«مگه زوره؟ به خدا هیچکی به تاریکیِ شب تن نمیده؛موشِ کورم که میگن دشمنِ نوره، به تیغِ تاریکی گردن نمیده!»
شوهرش رو خیلی دوست داره مامانم گفت میخوام به اون بگم ولی خیلی زشته ادم به داماد این حرفارو بزنه
من فکر نمیکنم بخاطر مریضش باشه،حتما بخاطر پولش اینکارو میکنه،من بودم یه انگشتر میذاشتم جایی بعد زیر نظر میگرفتمش،وقتی برش داشت مچشو میگرفتم
نشان از عدل اینجا نیست یارب کودتایی کن بیا با عدل و انصافت،میان ما خدایی کن نگاهی کن به بعضی ها که قرآن را علم کردند ولی دست عدالت را ز بازوها قلم کردند