2777
2789

من هیچوقت از غم و غصه هام با کسی حرف نمیزنم کلا از بچگی اهل درد و دل نبودم گاهی اوقات انقد یه چیز بهم فشار میاره که بی اختیار اشکام میریزن ولی بمیرمم نمیتونم با کسی حرف بزنم تا اروم بشم گاهی اوقات فک میکنم یه روز ازین حجم ناراحتی و غصه خوردن سکته میکنم و میمیرم😔

استارتر با اجازه، بچه ها من فا ل تا روت میگیرم کامل و دقیق ۱۵۰۰۰ تومن ایدی تل گرام هم @pishgooitaroot هست لطفا عضو بشین واسه بچه های سایت با فا ل کامل دو تا تک نیت هم رایگان میگیرم بچه ها قیمت پایینم بخاطر اینه که شاید بتونم به همه کمکی بکنم و پولی هم که میگیرم فقط بابت اینه که از بچه هام و همسرم میزنم و وقت میذارم لطف میکنید اگر همراهیم کنید.

فا ل تا روت دقیق و تضمینی ۱۵۰۰۰ تومان ایدی تل گرام @pishgooitaroot

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر با اجازه، بچه ها من فا ل تا روت میگیرم کامل و دقیق ۱۵۰۰۰ تومن ایدی تل گرام هم  @pishgo ...

😞

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤
منم دوست ندارم مشکلاتم واسه کسی بگم.وقتی نمتونن حلش کنن چرا اونا رو هم ناراحت کنم😕

دقیق منم فکر میکنم با حرف زدن از ناراحتیام فقط دیگرانو از خودم میرونم