2777
2789
عنوان

کیا مثل من همه چیزو میریزن تو خودشون

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 44 پست
استارتر با اجازه، بچه ها من فا ل تا روت میگیرم کامل و دقیق ۱۵۰۰۰ تومن ایدی تل گرام هم  @pishgo ...

واقعیت داره

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامشنیست🍃      هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اینطوریم دیگه احساس میکنم قلبم کشش اینهمه غمو غصه رو نداره و لی نمیتونم ب کسی بگم،البته چن بار ی کم گغتما ولی بجای همدردی دردام بیشتر شدن دیگه ترک کردمونگفتم

من از کوچیکی اینطور بودم تک دختر بودم دلمم نمیاد مامانم غصه بخوره ولی خیلی بده گاهی اوقات فکر میکنم در شرف ام اس گرفتنم  

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
خوب كاري ميكني  الان بخواي با كسي دردودل كني تا خودشوبدبخت تر از تو نشون نده ك ول نميكنه  ...

هههههه خخخخخ🤣🤣🤣

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامشنیست🍃      هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا   

من الان نمیتونم هضم منمممممم که چقدرازخانوادم ناراحت ودلگیرم،توقعهاشون خیلی زیاده خیلی،ازخواهرم ازبرادرم ازمادرم،حسابی خسته ام وواقعاشکسته ام،زیادی بهشون رودادم الان خیلی پررووتوقع دارشدن،ازهمشون بیزارم

من از کوچیکی اینطور بودم تک دختر بودم دلمم نمیاد مامانم غصه بخوره ولی خیلی بده گاهی اوقات فکر میکنم ...

وا چه ربطی به ام اس داره؟؟؟؟

دقیق منم فکر میکنم با حرف زدن از ناراحتیام فقط دیگرانو از خودم میرونم

اره بابا ولی مشکل اینجاست ماها که به دیگران نمی گیم همه فکر می کنن ما همیشه شادیم و مشکلی نداریم 😕در صورتی که ما فقط ابرازش نمی کنیم