2777
2789

پول بده چون ممکنه سلیقتون فرق داشته باشه 

پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭                                                  تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢        میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلیقمون که از زمین تا اسمونه.چقد مثلا؟

نمیدونم شما معمولا چقد برا مناسبت ها هدیه میدید بهم همون قدر بعدم بستگی به شرایط مالی خودت داره

پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭                                                  تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢        میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔
فیِ تولد چنده تو خانوادتون؟ خانواده شوهرم کلا پنجاه میدن خانواده خودم بین سیصد تا پونصد،بستگی ...

منو جاریم زیاد باهم خوب نیستیم.بد نیستیما ولی خب رابطمون درحد دیدار توی خونه مادرشوهر و دورهمی هرچندماه خونه برادرشوهرم.دلمو بد شکسته و من واگذارش کردم به قران.اصلنم دوس ندارم برم ولی هم تولده هم دورهمی ایندفه خونشونه.خانواده شوهرم کم میدن.درواقع تو اینجور مواقع دق دلیشونو سر هم خالی میکنن

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!