2777
2789
عنوان

تاپیکای نی نی سایت

74 بازدید | 3 پست

وای بچه ها بعضی از این تاپیکا رو که میخونم انقد ناراحت و دلگیر میشم و دلم میگیره و کلی به این فکر میکنم خیلی از این روز مرگی های ما که واسمون خیلی عادیه رو بقیه حسرتشو دارن ولی ما قدرشو نمیدونیم ... بجاش کلی غر میزنیم و بهانه میگیریم ..... خیلی بده   خیلیامون شوهرامون خیلی عاشقمونن و یسره قربون صدقمون میرن و دست و دلباز و خلاصه همه چی تمام ... اونوقت با این حال کلی غر میزنیم بازم بهشون .... در حالیکه خیلیا مشکل دارن سر حتی چیزای ساده با شوهراشون ... خیلیاتون بچه هاتون سالمه و سلامت ولی باز نق میزنید و غر میزنید و با بچه ها بد رفتاری میکنید ووو... در حالیکه خیلیا حسرت بچه دارن ..... خیلی از این موردا دیدم تو نی نی سایت تو همین دو روزی ک عضو شدممم .... کاش قدر زندگی هامونو بیشتر بدونیم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.