خانما من یکساله اقدامم سه ماهه قرص وامپول استفاده میکنم وشرایطم شکرخدا اکی شده هفته بعد موعدمه که خداکنه باردار باشم واما دیشب خواب میدیدم که رفتم ازمایش دادم وبتام 96 بود تو جواب ازمایشم لطفا برام دعا کنید اینماه نتیجه بگیرم ممنونم
آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمیشوی، به من امیدوار باش_ زمر/53
اللهم صل علي محمدوآل محمدوعجل فرجهم ،ان شاءالله بحق امام زمان عج خداگره ازمشكلاته همه ي مومنين جهان وشماومن بازكنه حاجتهامون برآورده بخيربشن،واسه شماهم همين ماه يه معجزه اتفاق بيوفته اللهم صل علي محمدوآل محمدوعجل فرجهم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چه جالب..منم نزدیکه یه ساله که اقدامم موعدمم سه روز دیگه اس .پریشب خواب دیدم بی بی مثبت شده اولین باره همچین خوابی میبینم...ان شاالله هر دومون باردار باشیم..امشب به نیت باردار بودنت دو. کعت نماز میخونم تو هم واسم دعا کن
مطمئنم بزودی تو کارم موفق میشم و درامد ماهیانه خودم چند برابرمیشه،ما خانواده بسیار خوشبختی هستیم و خوشبختر هم میشیم خدایا شکرت # انرژی مثبت