25nili مدیر عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 2483 عنوان لیولی راست میگه بس کنید😭 | مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 62 پست الان دیدم تایپیک زدید ک دروغه رفتم خوندم تاصفحه۹ کلی گریه کردم خیلی ازحساشوتجربه کردم بلکن بیشتر.منم ی چیزایی تهریف کردم اینجا ک باقضاوتتون دلم وشکستید من جدانشدم ولی تادادگاه زیادرفتیم انقدقضاوت نکنید مرهم باشید ن درد.لیولی عزیزدلم امیدوارم باعشقت باشی 😭😭 مریضم همش اجیا یه صلوات مهمونم کنیدمرسی😘امام حسین من خیلی بدبختم توروبه جانه مادرت کمکم کن.قسمت دادما.مرسی 1397/08/07 | 12:15 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
25nili مدیر استارتر عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 2483 خودت میگی دادگاه رفتنامون پس تو جریان طلاق هستی که یک روزه طلاق نمیشه گرفت باید رفت و امد کرد عزیزم دیگه نگفته ک قبلش چ راه هایی و رفتن باجزعیات بگه ی ماه طول میکشه بخدا منم اینجا قضاوت کردن 😭 مریضم همش اجیا یه صلوات مهمونم کنیدمرسی😘امام حسین من خیلی بدبختم توروبه جانه مادرت کمکم کن.قسمت دادما.مرسی
Mona152 عضویت: 1394/01/25 تعداد پست: 11402 اخه کسی که طلاق میگیره با حرف های نی نی سایتی ها به خود میاد و رجوع میکنه عجب😐😐😐 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹
25nili مدیر استارتر عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 2483 من غم هام روبخوام تعریف کنم میدونم میگن فیلم هندیه واس همین یه دونه همدردندارم ومشکلاتم حل نمیشه خدا ... منم هیچکی درکم نمیکنه اجی😭 مریضم همش اجیا یه صلوات مهمونم کنیدمرسی😘امام حسین من خیلی بدبختم توروبه جانه مادرت کمکم کن.قسمت دادما.مرسی
مامان_امید_کوچولو عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 936 اخه کسی که طلاق میگیره با حرف های نی نی سایتی ها به خود میاد و رجوع میکنه عجب😐😐😐 😂😂😂😂
شکلاتت_تلخ عضویت: 1395/02/31 تعداد پست: 3880 من طلاق گرفتم تا چند روز تو شوک شدید بودم تمام تنم بی حس بود از اتاقم تکون نخوردم اینا تو دادگاه طلاق گرفتن مگه صیغه طلاق ت. محضر خونده نمیشه؟
25nili مدیر استارتر عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 2483 اخه کسی که طلاق میگیره با حرف های نی نی سایتی ها به خود میاد و رجوع میکنه عجب😐😐😐 من باحرف های همینا تادادگاه رفتم😂دیدم چ خرم ک اقدام نمیکنم😢 مریضم همش اجیا یه صلوات مهمونم کنیدمرسی😘امام حسین من خیلی بدبختم توروبه جانه مادرت کمکم کن.قسمت دادما.مرسی
Mona152 عضویت: 1394/01/25 تعداد پست: 11402 عزیزم دیگه نگفته ک قبلش چ راه هایی و رفتن باجزعیات بگه ی ماه طول میکشه بخدا منم اینجا قضاوت کردن 😭 حالا اتقدر گریه نکن باشع بابا راست میگه برو براش تا میتونی اشک بریز و سینه چاک بده اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹
مامان_امید_کوچولو عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 936 بعد یه جا گفته که از دادگاه خارج شدیم طلاق تو محضر انجام میشه نه دادگاه اینم یه دروغ دیگش
25nili مدیر استارتر عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 2483 اینا تو دادگاه طلاق گرفتن مگه صیغه طلاق ت. محضر خونده نمیشه؟ اره.بیخیال من باورمیکنم کاراگاه بازیا چیه مریضم همش اجیا یه صلوات مهمونم کنیدمرسی😘امام حسین من خیلی بدبختم توروبه جانه مادرت کمکم کن.قسمت دادما.مرسی
پری9375 عضویت: 1394/05/07 تعداد پست: 6087 ستاره همونکه شوهرش توانباری انداختش؟هی خدا من چن صفحشوخوندم دقیقا چندین بلایی ک شوهرم سرم اورد .ن را ... کی میگه راسته؟دروغه محضههمون ک از ایتالیا بود کجا بود وسایل شکنجه میاورد بچه جون تو مرا جان و جهانی😍😍😍😙😙😙😙
25nili مدیر استارتر عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 2483 حالا اتقدر گریه نکن باشع بابا راست میگه برو براش تا میتونی اشک بریز و سینه چاک بده من بیشترواسه خودم گریه میکنم.چقد بعضیا😑 مریضم همش اجیا یه صلوات مهمونم کنیدمرسی😘امام حسین من خیلی بدبختم توروبه جانه مادرت کمکم کن.قسمت دادما.مرسی
خداعشقم عضویت: 1397/06/21 تعداد پست: 712 منم هیچکی درکم نمیکنه اجی😭 فقط اونی میتونه مشکلاتت روبفهمه که خودشم سختی روزگاروچشیده ...مثل من وامثال من...اونا که دلشون خوشه میگن فیلمه
مامان_امید_کوچولو عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 936 من باحرف های همینا تادادگاه رفتم😂دیدم چ خرم ک اقدام نمیکنم😢 شما پس با حرف مردم تصمیم میگیری تو زندگی مرذم بگن طلاق بگیر میگیری خدا به اطرافیانت رحم کنه من دیگه حرفی ندارم
شکلاتت_تلخ عضویت: 1395/02/31 تعداد پست: 3880 اره.بیخیال من باورمیکنم کاراگاه بازیا چیه عزیزم برای منم مهم نیس ولی وقتی عکس خواستن تاپیک رو قفل کرد. تو دادگاه هم امضاها رو زدن اومدن بیرون!!!! محضر نرفتن. واسه خودتون ارزش قائل باشید بازیچه یه عده عقده ای نشید خواهش میکنم
helmional عضویت: 1397/07/27 تعداد پست: 368 همينكه گفت توو دادگاه طلاق گرفتيم فهميدم دروغهصيغه طلاق توو محضر جاري ميشهمن كاملا از اطلاعات حقوقيش خبر دارمهر كدوم از طرفين هم دو نفر شاهد لازم دارن انّ مع العسر يسرا . فاّن مع العسر يسرا