2777
2789
عنوان

لیولی راست میگه بس کنید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 62 پست
خودت میگی دادگاه رفتنامون پس تو جریان طلاق هستی که یک روزه طلاق نمیشه گرفت باید رفت و امد کرد 

عزیزم دیگه نگفته ک قبلش چ راه هایی و رفتن باجزعیات بگه ی ماه طول میکشه بخدا منم اینجا قضاوت کردن 😭

مریضم همش اجیا یه صلوات مهمونم کنیدمرسی😘امام حسین من خیلی بدبختم توروبه جانه مادرت کمکم کن.قسمت دادما.مرسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من غم هام روبخوام تعریف کنم میدونم میگن فیلم هندیه واس همین یه دونه همدردندارم ومشکلاتم حل نمیشه خدا ...

منم هیچکی درکم نمیکنه اجی😭

مریضم همش اجیا یه صلوات مهمونم کنیدمرسی😘امام حسین من خیلی بدبختم توروبه جانه مادرت کمکم کن.قسمت دادما.مرسی
اخه کسی که طلاق میگیره با حرف های نی نی سایتی ها به خود میاد و رجوع میکنه عجب😐😐😐

من باحرف های همینا تادادگاه رفتم😂دیدم چ خرم ک اقدام نمیکنم😢

عزیزم دیگه نگفته ک قبلش چ راه هایی و رفتن باجزعیات بگه ی ماه طول میکشه بخدا منم اینجا قضاوت کردن 😭

حالا اتقدر گریه نکن باشع بابا راست میگه برو براش تا میتونی اشک بریز و سینه چاک بده 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

اینا تو دادگاه طلاق گرفتن مگه صیغه طلاق ت. محضر خونده نمیشه؟

اره.بیخیال من باورمیکنم کاراگاه بازیا چیه 

ستاره همونکه شوهرش توانباری انداختش؟هی خدا من چن صفحشوخوندم دقیقا چندین بلایی ک شوهرم سرم اورد .ن را ...

کی میگه راسته؟

دروغه محضه

همون ک از ایتالیا بود کجا بود وسایل شکنجه میاورد

بچه جون تو مرا جان و جهانی😍😍😍😙😙😙😙
حالا اتقدر گریه نکن باشع بابا راست میگه برو براش تا میتونی اشک بریز و سینه چاک بده 

من بیشترواسه خودم گریه میکنم.چقد بعضیا😑

اره.بیخیال من باورمیکنم کاراگاه بازیا چیه 

عزیزم برای منم مهم نیس ولی وقتی عکس خواستن تاپیک رو قفل کرد. تو دادگاه هم امضاها رو زدن اومدن بیرون!!!! محضر نرفتن. واسه خودتون ارزش قائل باشید بازیچه یه عده عقده ای نشید خواهش میکنم

همينكه گفت توو دادگاه طلاق گرفتيم فهميدم دروغه

صيغه طلاق توو محضر جاري ميشه

من كاملا از اطلاعات حقوقيش خبر دارم

هر كدوم از طرفين هم دو نفر شاهد لازم دارن

انّ مع العسر يسرا . فاّن مع العسر يسرا