2777
2789
عنوان

لیولی راست میگه بس کنید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 62 پست
ن اینطورنگید بخدا.ببینید تایپ کردن اونم درموردموضوعی ک کسی خبرنداره وتوضیح دادنش خیلی سخته خیلی

دوستم اينكه شما انقد دل رحمي خيلي خويه

ولي زود باور بودن!

طلاق يه اتفاق وحشتناكه ولي چيزاييكه اين خانوم نوشته بود بيشتر شبيه فيلم بود تا واقعيت

بازم الله اعلم

انّ مع العسر يسرا . فاّن مع العسر يسرا
شبیه رمان بود،حالا راست دوروغش نمیدونم😟

عزیزم خیلی ازفیلما و داستانارو اززندگی ادما درس میکنن باورکنیدهمه جورزندگی ای هس

مریضم همش اجیا یه صلوات مهمونم کنیدمرسی😘امام حسین من خیلی بدبختم توروبه جانه مادرت کمکم کن.قسمت دادما.مرسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم طلاق گرفتم تمام مراحلو رفتم 

اینا رفتن طلاق چهار نفر شاهد لازمه اینا چرا تنهایی رفتن محضر ؟؟؟

بعد چرا خونه خالی بوده ک این دوتا صحنه های رمانتیک با هم داشته باشن 

همش دروغ بود 

یکی عکس شناسنامه خواست سریع تاپیکشو قفل کرد

دوستم اينكه شما انقد دل رحمي خيلي خويه ولي زود باور بودن! طلاق يه اتفاق وحشتناكه ولي چيزاييكه اين ...

ن انقد احساسیم خوب نیس خیلی ضربه خوردم.ولی نگو تروخدانگیدخدا قهرش میگیره منکه بخوام تعریف کنم ازدادگاه رفتنامون دعواهامون بعدشم اشتی کردنامون هیچ کدومتون باورتون نمیشع.میگم همه چی و ادم سختشه تایپ کنه جاام بندازی کلی سوال پیش میاد ولی راسته میگم بخدا ماجرای من ازین فیلم هندی تره

مریضم همش اجیا یه صلوات مهمونم کنیدمرسی😘امام حسین من خیلی بدبختم توروبه جانه مادرت کمکم کن.قسمت دادما.مرسی

کسی که طلاق گرفته با اون همه دغدغه ذهنی نمیاد تازه داستان بنویسه همون روز ، اونم با جزییات دو روزه طلاق گرفته همش تو سایته تازه انقدر اعصابم داره که میخواد ثابت کنه که راست میگه کسی که طلاق گرفته اول میشینه با شوهرش حرف میزنه بعد طلاق میگیره این اول طلاق گرفته بعد نشسته با شوهرس حرف زده و با تفاهم هم رسیدن ۶ ابان طلاق گرفت ۷ اشتی کرد 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

من خودم تاپیکای می می نازو میخوندم خیلی ناراحت میشدم 

عمیقا

ولی اون واقعی بود و ازبینمون رفت

با یه تاپیک دیگه خیلی ناراحت شدم ک شوهرش مرده بود...تنها بود.بچه ها میخواستن بدن پیشش..اخر سر تهش دراومد چرت بود

تاپیک ستاره رو یادتونه چه حرفایی سر هم میکرد ک شوهرش چه عذابایی بهش میده؟اونم دروغ بود

بچه جون تو مرا جان و جهانی😍😍😍😙😙😙😙
من خودم طلاق گرفتم تمام مراحلو رفتم  اینا رفتن طلاق چهار نفر شاهد لازمه اینا چرا تنهایی رفتن م ...

وای خدایا بخدا شماها رمان میخواید پس ک جز ب جزعشو بگن براتون.عزیزم میتونن تنهاام برم درصورتیکه وکیل قبلش کارارو انجام داده خودشون شاهد شدن یاامضاجمع کردن و اوف من همه رو پرسیدم میدونم😢

ن انقد احساسیم خوب نیس خیلی ضربه خوردم.ولی نگو تروخدانگیدخدا قهرش میگیره منکه بخوام تعریف کنم ازدادگ ...

خودت میگی دادگاه رفتنامون پس تو جریان طلاق هستی که یک روزه طلاق نمیشه گرفت باید رفت و امد کرد 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

حرفت درسته ها ولی خیییییلی دروغگو زیاد شده فقط میخوان از احساسات بقیه سو استفاده کنن حالا یا عاطفی ...

دروغگو هم هست قبول دارم، ولی بعضی ها الکی گیر میدن ،هی سوال شخصی میپرسن ک ب حساب مچ بگیرن ،برا خودم پیش اومده 

هرچقدر صبورتر میشوی ،دنیا پرروتر میشود😕
من خودم تاپیکای می می نازو میخوندم خیلی ناراحت میشدم  عمیقا ولی اون واقعی بود و ازبینمون رفت ...

ستاره همونکه شوهرش توانباری انداختش؟هی خدا من چن صفحشوخوندم دقیقا چندین بلایی ک شوهرم سرم اورد .ن راسته .ب هرحال خداروشکر خداکنه انقدزندگیاخوب باشه ک بدی ها باورتون نشه

ن اینطورنگید بخدا.ببینید تایپ کردن اونم درموردموضوعی ک کسی خبرنداره وتوضیح دادنش خیلی سخته خیلی

من غم هام روبخوام تعریف کنم میدونم میگن فیلم هندیه واس همین یه دونه همدردندارم ومشکلاتم حل نمیشه خداشاهده ازدیشب تاحالا اشکهام پشت سرهم میریزه وبغض گلوم روگرفته دارم خفه میشم ...