2777
2789
اره نون لواش داشتم دیگه خمیرشو نخریدم باهمون درست میکنم

من تا حالا با خمیر درست نکردم🙃

میخواستم بدونم مرتب درست میکنی با نون لواش

آخه من ک درست میکنم. خیلی ناقصن😆

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا حالا با خمیر درست نکردم🙃 میخواستم بدونم مرتب درست میکنی با نون لواش آخه من ک درست میکنم. خی ...

آرهتو یتوپ طرز تهیه پیچیدن نون کامل  یاد داده

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
من تا حالا با خمیر درست نکردم🙃 میخواستم بدونم مرتب درست میکنی با نون لواش آخه من ک درست میکنم. خی ...

عمرا مثلثی و اینابشه هرشکلی بتونم درست میکنم مهم طعمشه 

معجزم مرداد ۱۴۰۴ میاد بغلم خدایاشکرت

عززززم. فردا شب چی تدارک دیدی؟ منم چند وقت دیگه مهمون دارم موندم چی بپزم

یک ساعت پیش برادرم  زنگ زد گفت فردا شب شام میایم خونتون ۳نفرن ، باقالی پلو با بوقلمون درست میکنم وسوپ شیر ، منم باید هفته ای دیگه خانواده شوهرمو دعوت کنم ۲۰ نفریم باقالی پلو ومرغ زعفرانی و قیمه بادمجون و سوپ

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
منکه اره 

چه خووب ولي اينجوري خسته نميشين ؟ 

زندگي صحنه ي يكتاي هنرمندي ماست                 هركسي نغمه ي خود خواند و از صحنه رود               صحنه پيوسته بجاست                                              ⚜️خرم ان نغمه كه مردم بسپارند به ياد⚜️
یک ساعت پیش برادرم  زنگ زد گفت فردا شب شام میایم خونتون ۳نفرن ، باقالی پلو با بوقلمون درست میکن ...

اره خوبه باریکلا کدبانو

زندگی چیزی نیست که لب طاقچه عادت از یاد منو تو برود...