2777
2789
منم سمبوسه سیب زمینی میخام درست کنم سیب زمینیشو گذاشتم بپزه

نووووش جااااان 

با نون لواش؟؟

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماکارونی با سالاد

سالادا توتا با من نصف کن من ماکارونی دارم سالاد ندارم  

خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 
نه گلم فردا شب مهمون دارم عصری برای پسرم سوپ درست کردم چون مریضه ولی نمیخوره الانم کباب تابه ای زیاد ...

عززززم. فردا شب چی تدارک دیدی؟ منم چند وقت دیگه مهمون دارم موندم چی بپزم

زندگی چیزی نیست که لب طاقچه عادت از یاد منو تو برود...
نه گلم منظورم اینه خونه خودم نیستم میگم کاش خونه خودم بودم 😚😚😚

آهان انشاءالله بزودی میری و غذاهای خوشمزه میپزی

خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 

يني ناهار ي چيز ميخورين شامم ي چيز ديگه!؟. 

زندگي صحنه ي يكتاي هنرمندي ماست                 هركسي نغمه ي خود خواند و از صحنه رود               صحنه پيوسته بجاست                                              ⚜️خرم ان نغمه كه مردم بسپارند به ياد⚜️
[QUOTE=72997885]سالادا توتا با من نصف کن من ماکارونی دارم سالاد ندارم    [/QUOTEقابلی ندار ...

فداتشم صاحبش قابل داره

مرغ رو تکه تکه کردم وچنتا هم سیب زمینی هم تکه کردم کنار هم گذاشتم تو تابه رژیمی خودش تو بخار میپزه سرخ میشه البته نصف استکان آب و چن قاشق روغن هم ریختم 

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت