2777
2789
عنوان

شوهرو از خونه قهر کرد و رفت

668 بازدید | 25 پست

سلام دوستان

راستش نمیدونم از کجا شروع کنم چون خیلی از وضعیت رندگیم اونم بعد پنج ماه از تشکیلش ناراحتم شوهرم یه ادم بچه مزاج هستش و خیلی رو اعصابه و اینکه برخلاف من که خیلی پخته و با تجربه هستم باعث میشه زود زود دعوا کنیم ناگفته نمونه من دو سال ازش بزرگترم و ازدواج دوومم هستش و به خاطر همین نمیتونم و جرات ندارم به طلاق فک کنم و سوهرم از این قضیه سو استفاده کرده 

من از هیچ لحاظ صعفی ندارم قیافه تحصیلات خونه داری اندام چهره همه چی ....

اما اکثرر اوقات احساس میکنم سوهرم از زندگی مشترک خسته شده و پشیمونه از ازدواج با من شاید خونوادش هم روش تاثیر داشته باشن چون یه ماه بعد ازدواج با مادرش بحثم شد و ارتباطمو قطع کردم باهاشون واینکه از اولم راضی به این وصلت نبودن ....در طول این چند ماه هم کلی با هم دعوا کردیم حتی دعوای فیزیکیو ابنجور چیزا هم پیش اومده تا اینکه دیشب سر یه بحث پیشو پا افتاده با هم دعوامون شد و من بعد اینکه رسیدیم خونه رفتم تو اتاق خوابیدم و اونم تو هال خوابید تا امروز صبح که رفت بیرون واسه خرید بعدش منم از حرص جریان دیشب ویکم مریض بودم تا موقعی که برگشت از تو اتاق نیومدم بیرون بعدش شروع کرد به بدو بیراه گفتن و توهبن کردن منم جواب حرفاشو دادم و دیدم اومد تو اتاق ساکشو اورد وسایلاشو جمع کرد و رفت منم دست و پام شل شد از اون موقع نمیتونم از جام بلند شم خیلی ناراحت و عصبیم خیلیییی نمیدونمم چیکار کنم با همچی ادمیو همچین شخصیت بچگانه ای کهه هر باربه نحوی منو داغون میکنه

به نظرتون من الان باید چیکار کنم؟کمکم کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بر میگرده,نگران نباش 

ولی اگه همسرت هرچی میگه باهاش کل کل نکن,بهش بگو باشه تو درست میگی,بعدش سرفرصت همونطور که میگی پخته هستی,متقاعدش کن 

در ضمن خیلی بده که با خانوادش قطع رابطه کردی,مشکلاتتونو رفع کنید وگرنه,مدام همسرتو پر میکنن

وااای شوهرت شبیه شوهر منه. منم ازدواج دوممه و ازشون خیلی سرم از هرلحاظ. هیچی یه هفته رفت قهر خونه مادرش و فقط می گفت طلاق. منم وقتی اروم شد بهش گفتم بیا باهم مشکلاتو حل کنیم یه فرصت بدیم تا برگشت😔😔😔😔😔😔😔😔😭😭😭😭😭😭😭😭

نباید میذاشتی کار به اینجا بکشه

حالا با هرروشی که خودت بلدی

ولی حالا که جمع کرده و رفته ضعف دستش نده

بشین خونه زندگیتو بکن

به هیچچچچ وجه هم دنبالس نرو پیام و ... هم نده اصلاا و ابداا که مردها خیلی زود عادت میکنن

بالاخره برمیگرده 

خونه زندگیش اونجاست مجبوره برگرده

وقتی برگشت جفتتون برید مشاوره