2777
2789
عنوان

شوهرو از خونه قهر کرد و رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 25 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانومه کاترین هدفم تعریف خاز خودم نبود خواستم به اطلاع برسونم من ضعفی ندارم که همسرم اخساس کمبود کرد ...

کمبود داری عزیزم کمبودت اینه که بی سیاستی ! وقتی بحث راه می ندازه سکوت کن حرفو عوض کن خرش کن ! جوابشو نده ! سکوتتتتتتتتتتتتتتتت کن تا بتونی بکشیش سمت خودت 

چی بگیم.شما هم که اینقدر از طلاق میترسی ،چرا جوابشو میدی وحتی دعوای فیزیکی داری؟

خودتم شرایطو فراهم کردی.حالا هم باید صبر کنی تا آروم بشه.

مهریه چقدره؟اگه کم باشه با توجه به شرایط میتونه راحت  از زندگی مشترک دست بکشه والا ممکنه برگرده

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.

خیلی از ما زنها به جای اینکه زن باشیم و ناز کنیم سلطه طلب هستیم چون اینطوری تربیت شدیم ! باید از موضع ضعف و ناز و نیاز با شوهرمون مواجه بشیم تا دعوامون نشه و اون به ما جذب بشه

عزیزم شما هیچ جا نگفتی سکوت کردم...شمام پا ب پای همسرت دهن ب دهنش گذاشتی...خب شمام یکم صبر و سکوت کن تا افسار زندگیتو بدست بگیری بعد بتاز...

شما ازدواج دومته معلومه ک مشکلاتت بیشتر از بقیه س...

پس کنی صبر و تحمل و درایت و سیاست ....همه رو کات کردی ک ...اون از خانوادش اونم از همسرت...

عزیزم شما انقدرا هم با تجربه رفتار نکردی.. بهتره فکر کنی ببینی شوهرت چه چیزایی میخواد زبان عشقش چیه از همون طریق بکشونیش سمت خودت. مردا دوست دارن یه جایی باشن که روحشون ارضا بشه

📢📢🔇آقای قاضی میشه یه سند📃بذاریم فکرمون🧠آزاد شه؟؟
خانومه کاترین هدفم تعریف خاز خودم نبود خواستم به اطلاع برسونم من ضعفی ندارم که همسرم اخساس کمبود کرد ...

بحث اصلا سن وسال این خانم نیست بحث مشکل وراه حل مشکله باید رواون زوم کنید وراهنمایی بدید 

استارتر اشکالی نداره باتوجه به اینکه ازدواج دوم شماست حتما تجربتونم بیشتره باگذشت وبزرگ منشی ازهمسرتون بخواید برگرده یاحتی برید دنبالش دم در اگر دوست مدارید وارد خانه مادرشوهرتون بشید برید بیرون شامی کافی شای ودرمورد مسائلتون صحبت کنید وخاتمه بدید بعدشم با خنده وشوخی برگردید عمرکوتاهتر از اونیکه بخواید با تلخی بگذرونید وارزش زندگی بالاست فداکاری لازمه وارزششو هم داره