2777
2789

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

دوستای گلم میدونم همه از دست یار زندگی عصبانی هستیم بیایید چند دقیقا بخندیم و خودمون ریست کنیم که واقعا لازم داریم   

لطفا به این لینک سربزنید لینک 

ما که زندگیمون سراسر خندست 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😂

خیانت همه را از پا می اندازد ، از خدا که قوی تر نیستیم!!!!!!!!!!!       ببین خیانت شیطان با او چه کرده که اینطور بیخیال دنیا شده     است . 

بهترین خاطره زندگی مشترکم اینه که وقتی شوهرم انگشتر نامزدی رو دستم می کرد خیلی خوشحال بودم توی سه راه تهران ویلا طلافروشی نبش همونجا تو خیابان هم بوسم کرد خیلی چسبید بهم

السلام عليك يا صاحب الزمان مهدي موعود عجل الله تعالي فرجه الشريف عليه السلام یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی آقا بیا دلم برات لک زده می ترسم روزی بیایی من نباشم این حسرت به دلم بمونه بیا آقا بیا اين عشق آتشين ز دلم پاك نمي شود مجنون به غير خانه عشقش نمي شود بر تخت يوسف كنعان نوشته اند هر يوسفي كه يوسف زهرا نمي شود دل از طلب ندارم تا كام من بر آيد يا جان رسد به جانان يا جان من در آيد آن دوست که دیدنش بیاراید چشم بی دیدنش از گریه نیاساید چشم ما را ز برای دیدنش باید چشم گر دوست نبیند به چه کار آید چشم در تأخیر ظهور نقش نداشته باشیم که اگه نقش داشته باشیم اون دنیا باید جواب منتظرا و خونای به ناحق ریخته شده در اثر تاخیر ظهور رو بدیم اون موقع چه جوابی خواهیم داشت می خوان هر جوری شده اسلام و مسلمون ها رو به فساد بکشن آهای اونایی که منتظر مولایید آقا جز ما شیعه ها کيو داره؟ شما رو به خدا بیایم حداقل ما نمک رو زخم مهدی فاطمه نریزیم یکم حواسمون رو جمع کنيم که امام زمان هر هفته کارنامه اعمال ما رو چک می کنه از دست خودم ناراحتم که اعمالم اصلا در شان یک منتظر نیست کمکم کن کاش می شد منم به دردت میخوردم...کاش منم تو رکابت بپذیری...هر چند دور....هر چند دیر... آقا منو به حرم سبزت بپذير ما باید زمینه ساز ظهور ارباب شویم یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی                    خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما که زندگیمون سراسر خندست 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😂

ان شاء الله که همیشه از سر خوشی خندان باشید

السلام عليك يا صاحب الزمان مهدي موعود عجل الله تعالي فرجه الشريف عليه السلام یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی آقا بیا دلم برات لک زده می ترسم روزی بیایی من نباشم این حسرت به دلم بمونه بیا آقا بیا اين عشق آتشين ز دلم پاك نمي شود مجنون به غير خانه عشقش نمي شود بر تخت يوسف كنعان نوشته اند هر يوسفي كه يوسف زهرا نمي شود دل از طلب ندارم تا كام من بر آيد يا جان رسد به جانان يا جان من در آيد آن دوست که دیدنش بیاراید چشم بی دیدنش از گریه نیاساید چشم ما را ز برای دیدنش باید چشم گر دوست نبیند به چه کار آید چشم در تأخیر ظهور نقش نداشته باشیم که اگه نقش داشته باشیم اون دنیا باید جواب منتظرا و خونای به ناحق ریخته شده در اثر تاخیر ظهور رو بدیم اون موقع چه جوابی خواهیم داشت می خوان هر جوری شده اسلام و مسلمون ها رو به فساد بکشن آهای اونایی که منتظر مولایید آقا جز ما شیعه ها کيو داره؟ شما رو به خدا بیایم حداقل ما نمک رو زخم مهدی فاطمه نریزیم یکم حواسمون رو جمع کنيم که امام زمان هر هفته کارنامه اعمال ما رو چک می کنه از دست خودم ناراحتم که اعمالم اصلا در شان یک منتظر نیست کمکم کن کاش می شد منم به دردت میخوردم...کاش منم تو رکابت بپذیری...هر چند دور....هر چند دیر... آقا منو به حرم سبزت بپذير ما باید زمینه ساز ظهور ارباب شویم یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی                    خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی 

دو هفته پیش همسرم بهم گفت یه کم پشت موهامو رو کوتاه کن من حواسم نبود با موزر پشت مو هاشمی رو کچل کردم😊😊

دو روز بعدشم اومدم لباس پادگانش رو بشورم توی جیبش ۳۰۰ تومان پول و خودکار بود وقتی از ماشین درآوردم دیدم پولا تیکه تیکه شده خودکاره هم جوهر پس داده بود کل جیب و یقه لباس رو به گند کشیده بود 😅😅😅😅😅

تازه ۲ ماهه عروسی کردیم

خدایا اگر میشد جز برکت   حرکتهم از خودت بود ممنونت میشدم  
میشه برای منم بگی    

مثلا شوهر من خیلی جدی و خشکه 

از اینا که از دور ببینیش میگی وای چه جدی و بی اعصاب 

اما خدا رو شکر قیافش غلط اندازه 

برعکسش من شوخ طبع و با انرژی ام 

با هر غریبه ای زود گرم میگیرم و دوست میشم همشم نیشم بازه

سر این مسئله خیلییی شوهرم و حرص میدم

حالا شما خودت تصور کن توی این ۱۶ سال زندگی چه سوتی هایی

که من انجام دادم و شوهرم سکته ناقص کرد 😅😅😅😅

خیانت همه را از پا می اندازد ، از خدا که قوی تر نیستیم!!!!!!!!!!!       ببین خیانت شیطان با او چه کرده که اینطور بیخیال دنیا شده     است . 
دو هفته پیش همسرم بهم گفت یه کم پشت موهامو رو کوتاه کن من حواسم نبود با موزر پشت مو هاشمی رو کچل کرد ...

من بودم طلاقت میدادم 😑

گاهی‌گمان‌نمی‌کنی‌ولی‌خوب‌می‌شود/گاهی‌نمی‌شود‌که‌نمی‌شود‌که‌نمی‌شود/گاهی‌بساط‌عیش‌خودش‌جور‌می‌شود/گاهی‌دگر،‌تهیه‌بدستور‌می‌شود/گه‌جور‌می‌شود‌‌خود‌آن‌بی‌مقدمه/گه‌با‌دو صد‌مقدمه‌ناجور‌می‌شود/گاهی‌هزار‌‌دوره‌دعا‌بی‌اجابت‌است/گاهی‌نگفته‌قرعه‌به‌نام‌تو‌می‌شود.
ان شاء الله که همیشه از سر خوشی خندان باشید

😊😘

عاغاا من بگم داغ داغ مال نیم ساعت پیش

لطفا منو نخورین

امروز من ناهار ندرستیدم قرار بود شوهری غذا بگیره بیاره

خلاصه من برا خودم همینجوری داشتم تو خونه میچرخیدم ک ایفون رو زدن برداشتم دیدم مادر شوهرم و پدر شوهرمن اومدن بالا البته خونشون طبقه پایینه ما بالاشونیم اومدن بالا منم انار و پرتقال اوردم برا پذیرایی داشتم چایی دم میکردم مادر شوهرم گفت ناهار درست نکردی؟

گفتم نه والا گفت پس ما الان چی بخوریم برادر شوهرت ساعت سه میاد؟

خلاصه فهمیدم ناهار میخوان گفتم الان زنگ میزنم به شوهرم میگم ناهار بگیره موقع اومدن داشتم شماره میگرفتم گفت بزن رو بلند گو حالا هر کار کردم گفت نه بزن رو بلند گو خلاصهتا شوهرم جواب بده صلوات فرستادم حرف بدی نزنه

به شوهرم گفتم عزیزم برای ناهار مهمون داریم نتونستم ناهار درست کنم میای پنج پرس غذا بگیر بیا خیلیم رسمی گفتم که بفهمه کسی اینجاست که شوهرم گفت

کوفت بخوره هرکی هست نمیفهمه تو ماه هشت برا غذا خونه کسی نره خجالت نمیکشه بهشون بگو خودتون برین غذا بگیرین سریع برداشتم از رو بلند گو

حالا من سریع گفتم عزیزم مامان بابات هستن پیشون گفتن حالا دور هم یه غذایی بخوریم غذا بگیر بیا گفت نمیگیرم و قطع کرد

مادر شوهر پدر شوهرم قرمز شده بودن از عصبانیت مادر شوهرمم گفت خوب پرش کردهی به ما فوش میده

بعد پاشدن رفتن خونه خودشون یعنی پایین

هم کلی خجالت کشیدم هم اینکه از دست شوهرم عصبانیم هیچ وقت اینجووری نمیگفت احتمالا تو اداره مشکلی پیش اومده

ولی خداییش اینا هر روز خونه من تلپن هر هفته هم چند بار شام و ناهار میمونن تازهمیان میشینن من با این شکم پذیرایی کنم 

خاطره تولد درسا خانوممتیکر به وقت تولد دخترم😍
عقد بودیم سوار موتور سیکلت  سرمو آوردم جلو و لاو میترکوندیم. اونم مثل چی کیف میکرد یهو نزدیک ب ...

ما هم یه بار داشتیم میرفتسم شهرستان تو راه داشتیم لاو میترکوندیم نزدیک بود تصادف کنیم

خاطره تولد درسا خانوممتیکر به وقت تولد دخترم😍
عاغاا من بگم داغ داغ مال نیم ساعت پیش لطفا منو نخورین امروز من ناهار ندرستیدم قرار بود شوهری غذ ...

چه بد. شما که مقصر نبودی. جدی ۸ماهته ساعت ۲میان ناهار میخان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

همیشه باید ۶۰ کیلو بمونم. با ورزش و کالری شماری.....🙂