2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا شوهرم میگه الان بهش فکر نکن ..ولی بعد از چند سال به خاطر دل خودت که دوست داری میبرمت آی وی اف ...

اره الان فقط ب گل دخترات فک کن چن سال بعد تصمیم میگیری بسپارر دسته خدا خدا خودش حل میکنه انقد علم پیشرفت کرده ک جای هیچ نگرانی نیس 

اره الان فقط ب گل دخترات فک کن چن سال بعد تصمیم میگیری بسپارر دسته خدا خدا خودش حل میکنه انقد علم پی ...

مرسی از همراهیت  خانمی😚😚

به خودت کمی اهمیت بده وگرنه لابلای زندگی از بین میری و هیچ کس هم نمیفهمه
اتفاقا شوهرم میگه الان بهش فکر نکن ..ولی بعد از چند سال به خاطر دل خودت که دوست داری میبرمت آی وی اف ...

سلام ان شالله خدا تو و همسرت و گل دخترات رو حفظ کنه خدا شاهده فقط میخوام تجربه خودمو بهت منتقل کنم تا اینجا زندگیم همیشه دیدم وقتی دوتا بچه از یک جنسیت دنیا بیان با احتمال خیلی خیلی بالا جنسیت بچه سوم مثل همونا میشه پس برای بچه سوم  حتما اقدام کن چون بعدا وقتی فرصتش رو از دست دادی مطمئن باش پشیمون میشی ولی حتما آی وی اف بکن من خیلیها رو میشناسم که با دارو و رژیم گیاهی و این تبلیغات جلو رفتن ولی نتیجه ای نگرفتن

پس خواهر گلم اول اینکه حتما به سومی فکر بکن و حتما از طریق آی وی اف

موفق باشی

سلام ان شالله خدا تو و همسرت و گل دخترات رو حفظ کنه خدا شاهده فقط میخوام تجربه خودمو بهت منتقل کنم ت ...

سلام دوست گلم ...ممنون از راهنماییت عزیزم ..درسته حرفتون...واینکه میترسم ...میترسم کلی هزینه کنم و سری اول نشه ...مشکل مالی ندارم ...یعنی میتونم یه بار آی وی اف کنم ولی بالاخره حدود ۲۰میلیون میشه ...خیلی سر دوراهی هستم ...بی گدار به آب نمی زنم اگه سومی رو بخوام آی وی اف میکنم ولی از دردش و هزینش و باقی ماجراهاش خیلی میترسم..مرسی از همراهیت انرژی ازت گرفتم😙😙😙😙😙😙

سلام ان شالله خدا تو و همسرت و گل دخترات رو حفظ کنه خدا شاهده فقط میخوام تجربه خودمو بهت منتقل کنم ت ...

امیدوارم خدا به شما و عزیزانت سلامتی بده واینکه خیلی مهربونی

خدارو شکر... ان شاالله که سالم بیاد بغلت گل دخترت.... منم تو اقدامم دعام کن خدا بهم یه دختر سالم و ...

وااااااااای چه جالب عزیزممم،منم عین تو،،تواقدامم،دخترمیخوام چکاراکردی دکتررفتی؟؟

یه پسردارم شاه نداره ازخوشگلی تا نداره 
وااااااااای چه جالب عزیزممم،منم عین تو،،تواقدامم،دخترمیخوام چکاراکردی دکتررفتی؟؟

سلاااااام عزیزدلم ♥

خوبی؟

والا من بیشتر از یه ساله اقدامم ولی باردارنشدم دیگه بیخیال شدم واقعا دیگه واسم مهم نیست انقد استرس کشیدم هرماه تا موعدم بعد که پریود میشدم کلی گریه میکردم...

نه واسه دختر داشتن دکتر نرفتم سپردم به خدا

پسرم قلب منه❤️دخترم نفسمه🩷

سلاااااام عزیزدلم ♥ خوبی؟ والا من بیشتر از یه ساله اقدامم ولی باردارنشدم دیگه بیخیال شدم واقعا دیگ ...

ممنونم گلمممم  ،،،عه عزیزم ناراحت شدم،،،چه بدخداخودش مصلحت ماروخوب میدونه،انشالله،بزودی تاپیک مامان شدنتوبزنی خوشگلمممم،ناراحت نباش توروخدا

یه پسردارم شاه نداره ازخوشگلی تا نداره 
ممنونم گلمممم    ،،،عه عزیزم ناراحت شدم،،،چه بدخداخودش مصلحت ماروخوب میدونه،انشالله،بزودی ...

عزیزمی یلدا جون...

ممنونم...

ناراحت که میشم ولی دیگه زدم به در بیخیالی...

ان شاالله که هرچی خیر و صلاحه واسه شمام پیش بیاد دوست مهربونم...

پسرم قلب منه❤️دخترم نفسمه🩷

این طور هم میشه نگاه کرد

سلام دوست عزیزم.منم یه دختر ۵ساله دارم و دختر دومم هم مهر بدنیا اومد.برا دومی رژیم و سونو و... انجام دادم اما خدا نخواست به هرحال.همسر من هم میگه همین دوتا دخترمو میذارم روی چشمام و دیگه نمیخوایم.باورت نمیشه اینقدر دختر دومم نازه و همسرم بشدت عاشقش شده.قربون صدقش میره من ذوق میکنم.اما ته دلم هم دلم میخواد پسر هم داشته باشم و یروزی آی یو ای یا آی وی اف میکنم اگه خدا بخواد.

الا بذکر الله تطمئن القلوب