2777
2789
منم داداش ندارم 3 تا دختریم بادمه مامانم سر خواهر کوچبکم حسه شما رو داش انشالله بعدی برو ای وی اف کن ...

خودم سفید...همسرم گندمی....فعلا اصلا نمیتونم به بچه سوم فکر کنم اصلا

به خودت کمی اهمیت بده وگرنه لابلای زندگی از بین میری و هیچ کس هم نمیفهمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم خیار شور ویتامینهایی که همسرتون استفاده کردن اشتباه بوده کلا تو تو دوران رژیم به هیچ عنوان نباید هر چیزی که ویتامین سی داره خورده بشه زن تا میتونه کاهو بخوره و عرق کاسنی هم سرده اصلا خوب نیست و نزدیکی باید صبح بعد خواب باشه تا بدن کاملا سرحال باشه

سلام عزیزم خیار شور ویتامینهایی که همسرتون استفاده کردن اشتباه بوده کلا تو تو دوران رژیم به هیچ عنوا ...

عزیزم طبق گفته پزشکم پیش رفتم سر خود نبود

خودم سفید...همسرم گندمی....فعلا اصلا نمیتونم به بچه سوم فکر کنم اصلا

اره زمونه ک سخته ولی تا چن سال اینده انشالله زمینش فراهم میشه ولی اگه دوس داری بذار بچه داررشی دوباره 

اره زمونه ک سخته ولی تا چن سال اینده انشالله زمینش فراهم میشه ولی اگه دوس داری بذار بچه داررشی دوبار ...

رنگ پوست رو چرا پرسیدی؟ ربطی داره ؟

حالا یکیم رژیم غذایی گرفت و بچش دختر یا پسر شد ازکجا معلوم ماله رژیمه شاید قرار بوده بچش همون جنسیتی بشه بعد چون رژیمو رعایت کرده میندازه گردنه رژیم

من خیلیارو سراغ دارم با رژیم نتیجه نگرفتن هیچ تضمینی واسش وجود نداره الکیه بخدا جنبه تبلیغاتی داره همش

خدایا پسرمو سالم و سلامت بهم ببخش الهی آمین
اره زمونه ک سخته ولی تا چن سال اینده انشالله زمینش فراهم میشه ولی اگه دوس داری بذار بچه داررشی دوبار ...

شرایطش رو دارم ....ولی حوصله نه....سر همین بارداریم اذیت شدم

حالا یکیم رژیم غذایی گرفت و بچش دختر یا پسر شد ازکجا معلوم ماله رژیمه شاید قرار بوده بچش همون جنسیتی ...

این طور هم میشه نگاه کرد

رنگ پوست رو چرا پرسیدی؟ ربطی داره ؟

اره من شنیدم خانمای سبزه شانسه پسر زاییشون بیشتره ولی ی درصد کم تاثیر داره الان بکیو میشناسم ک هردو سفید 4 تا بچه دارن همشونم پسره 

شرایطش رو دارم ....ولی حوصله نه....سر همین بارداریم اذیت شدم

خب داری بیار بعدا پشیمون میشی همیشه این حس میمونه تو وجودت من دارم تجربه مامانمو میگم میتونی ای وی اف کن انشالله مصلحت خدا ولی بکم فاصله بده اگه خواستی طبیعی بیاری ک طبع بدنت تغییر کنه

اره من شنیدم خانمای سبزه شانسه پسر زاییشون بیشتره ولی ی درصد کم تاثیر داره الان بکیو میشناسم ک هردو ...

مادرشوهروپدرشوهرم اینقد سفیدن 4تا پسر دارن دختر ندارن

مادرشوهرم میمیره برا دختر

خدایا پسرمو سالم و سلامت بهم ببخش الهی آمین
خب داری بیار بعدا پشیمون میشی همیشه این حس میمونه تو وجودت من دارم تجربه مامانمو میگم میتونی ای وی ا ...

اتفاقا شوهرم میگه الان بهش فکر نکن ..ولی بعد از چند سال به خاطر دل خودت که دوست داری میبرمت آی وی اف ...میگه اگه تو بخوای واسه من فرقی نداره ...ولی از آی وی اف میترسم...از دردش ...واینکه نکنه زورکی از خدا بخوام بگیرمش ....کلا ذهنم مشغوله....الان نمیتونم تصمیم بگیرم...فعلا باید به فکر تو راهیم  باشم ...