2777
2789
سلام دوست عزیزم.منم یه دختر ۵ساله دارم و دختر دومم هم مهر بدنیا اومد.برا دومی رژیم و سونو و... انجام ...

ان شالله خدا یه پسر سالم و خوب بهتون بده ، اما تنها راه مطمئن همون آی وی اف ،چون دکتر به من گفت  آی یو آی حتی احتمال دوقلو دختر بشه هم  هست .

سلام دوست عزیزم.منم یه دختر ۵ساله دارم و دختر دومم هم مهر بدنیا اومد.برا دومی رژیم و سونو و... انجام ...

آخی عزیزم ...خدا حفظ کنه گل دختراتو...شرایط یکسانی داریم....منم دوست دارم چند سال دیگه اقدام کنم با آی وی اف ولی هنوز مطمئن نیستم که بتونم ۳تا بچه رو کنترل کنم یا نه ....شما چند سالتونه؟

به خودت کمی اهمیت بده وگرنه لابلای زندگی از بین میری و هیچ کس هم نمیفهمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخی عزیزم ...خدا حفظ کنه گل دختراتو...شرایط یکسانی داریم....منم دوست دارم چند سال دیگه اقدام کنم با ...

سلام عزیزدلم.من ۳۱ سالمه. راستشو صادقانه بگم وقتی رفتم آنومالی و صد درصد مشخص شد دخمله اومدم نی نی سایت و اغلب گفتن وقتی بدنیا بیاد گذشته و کارایی که کردین و ... فراموش میکنی. ببین من الان عاشق دخمل دومم هستم.خیلییییی ناز و شیرینه.خیلی.باباش که دیگه هیچیییی.هرچی بگم کمه.

اما اما ته دلم هنوززز یاد اون روزا میوفتم. مرور میکنم کارایی که کردیم. روزای اقدام و... .ناخوداگاه میاد توی ذهنم. خداروشکر میکنم صحیح و سالم نی نیم بدنیا اومد .اما ته دلم میخوام یروزی طعم پسردار شدن رو هم تجربه کنم.این ته قلبم هست همیشه .منافاتی با محبتم به دختردومم نداره اصلا.ولی دوسه سال دیگه میرم توی فکرش.راستش دکترم گفت اصفهان آی وی اف میکنن صد درصدی .من یزد هستم.

الا بذکر الله تطمئن القلوب
سلام عزیزدلم.من ۳۱ سالمه. راستشو صادقانه بگم وقتی رفتم آنومالی و صد درصد مشخص شد دخمله اومدم نی نی س ...

چقد هزینه. ای بو ای شد بعد ش کدوم مرکز تو یزد خوبه ما کرمانی. هستیم میخواهیم بياييم یزد

چیکار کردی؟منم اولیم دختر پسر میخوام

عزيزم اين رژيما رو يكي از دوستان تو يه تاپيكي گذاشته بود و گفته بود خودش و دو نفر ديگه ازش نتيجه گرفتن به لطف خدا 

من خودم هنوز ازش استفاده نكردم ولي برات ميذارم 

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
سلام عزیزدلم.من ۳۱ سالمه. راستشو صادقانه بگم وقتی رفتم آنومالی و صد درصد مشخص شد دخمله اومدم نی نی س ...

خانومي عكس يه رژيمو گذاشتم اگه دوس داري نگاه كن

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍

منم ۲۹سالمه....فکر میکنم واسه بچه سوم سنم بالا بره ...ولی هنوز مطمئن نیستم ..منم از حالا عاشق دخمل تو شکمم شدم ...وقتی تکون میخوره دلم ضعف میکنه واسش ..ولی به قول شما یاد اون همه رژیم و بند و بساط میفتم ناخود آگاه عصبی میشم ..ایشالله موفق باشی دوست خوبم

دقیقا رژیم و بندوبساطو خوب گفتی😁😁😁😁

یادمه نزدیک زایمانم بود .پسر خواهرشوهرم بدنیا اومده بود رفته بودیم دیدنش.خواهرشوهرم گفت من نذر اسم محمد کرده بودم پسر شد.کاش به تو هم گفته بودم😁😁 توی دلم گفتم کجای کاری خواهر خخخ.نذر اسم یه قسمت از کارایی لود که کرده بودم بقیش به کنار.ولی خوشم نیومد اینجور گفت.

دقیقا رژیم و بندوبساطو خوب گفتی😁😁😁😁 یادمه نزدیک زایمانم بود .پسر خواهرشوهرم بدنیا اومده بود رفت ...

آخی عزیزم ....منم همزمان با جاری و خواهر شوهرم باردارم ...اون دوتا پسر دارن من دختر ...خدا همشون رو حفظ کنه ...آدم فقط از مقایسه کردن اذیت میشه همین...منم نذر اسم کرده بودم 

آخی عزیزم ....منم همزمان با جاری و خواهر شوهرم باردارم ...اون دوتا پسر دارن من دختر ...خدا همشون رو ...

اونا هم بچه دومشونه یا اول؟ آره منم از ابراز نظر اطرافیان خوشم نمیومد.جالبه اقوام خودم تا فهمیدن دختره اینقدر قشنگ برخورد کردن لذت بردم.ولی اقوام شوهرم بعد اینکه فهمیدن توی جمع زنونشون هی بحث دختر و پسری میکردن منم قشنگ جواب میدادم و میگفتم اتفاقا ما خیلییی خداروشاکریم که دختراولمون آبجی دار شده و میگفتم همسرم خیلی خوشحاله و ... اصلا نذاشتم متوجه ماجرا بشن که ما رژیم و اینا داشتیم. خدا حفظ کنه همه نی نی هارو.صد در صد حکمتی دراین موضوع هست.جالبه منم از بعد آنومالی تا زایمانم مدام توی نی نی سایت دنبال مامانایی بودم که مثل من بودن.میخواستم ببینم حس و حالشون چیه و الان چکار میکنن.

اونا هم بچه دومشونه یا اول؟ آره منم از ابراز نظر اطرافیان خوشم نمیومد.جالبه اقوام خودم تا فهمیدن دخت ...

هر دو بچه دوم....جاریم پسر داشت خیلی دوست داشت دومی دختر بشه ...می دونست من رژیم دارم ..کلا رابطه خوبی با هم داریم هر دو می دونستیم تو اقدامیم..اولین نفر به من گفت بارداره ..یک ماه جلوتر از منه ....خواهر شوهرم هم بچه اولش دختره که خدا رو شکر دومی پسر شد خوشحال شدم واسش...تاریخ زایمانمون هم دقیقا یک روزه

هر دو بچه دوم....جاریم پسر داشت خیلی دوست داشت دومی دختر بشه ...می دونست من رژیم دارم ..کلا رابطه خو ...

چه جالبببببب

جاریت رژیم یا کاری نکردن برا دختر شدن؟