بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیزم خیار شور ویتامینهایی که همسرتون استفاده کردن اشتباه بوده کلا تو تو دوران رژیم به هیچ عنوان نباید هر چیزی که ویتامین سی داره خورده بشه زن تا میتونه کاهو بخوره و عرق کاسنی هم سرده اصلا خوب نیست و نزدیکی باید صبح بعد خواب باشه تا بدن کاملا سرحال باشه
شرایطش رو دارم ....ولی حوصله نه....سر همین بارداریم اذیت شدم
خب داری بیار بعدا پشیمون میشی همیشه این حس میمونه تو وجودت من دارم تجربه مامانمو میگم میتونی ای وی اف کن انشالله مصلحت خدا ولی بکم فاصله بده اگه خواستی طبیعی بیاری ک طبع بدنت تغییر کنه
خب داری بیار بعدا پشیمون میشی همیشه این حس میمونه تو وجودت من دارم تجربه مامانمو میگم میتونی ای وی ا ...
اتفاقا شوهرم میگه الان بهش فکر نکن ..ولی بعد از چند سال به خاطر دل خودت که دوست داری میبرمت آی وی اف ...میگه اگه تو بخوای واسه من فرقی نداره ...ولی از آی وی اف میترسم...از دردش ...واینکه نکنه زورکی از خدا بخوام بگیرمش ....کلا ذهنم مشغوله....الان نمیتونم تصمیم بگیرم...فعلا باید به فکر تو راهیم باشم ...
به خودت کمی اهمیت بده وگرنه لابلای زندگی از بین میری و هیچ کس هم نمیفهمه