2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای من از همین الان به خدا میگم خدایا اگه یه روز  دوباره من باردار شم دختر شه که ابجی خواهرش باشه مونسش شه کسی باشه که پیشش دردو دل کنه یکی باشه که تو مریضیا واسش بمونه مراقبش باشه تو خوشحالیش شریک باشه تو غم غمخوارش باشه از ته دل دوسش داشته باشه راز نگه وار خواهرش باشه چون خودم اجی ندارم تک دخترم 

دنیای من  دخترم دنیاس بس😙😘😍
عالیه دختر سنت بره بالاتر میگی کاش 7 تا دختر داشتم😂😂

دختر خیلی دوست دارم ولی خیلیم دوست داشتم مزه پسر دار شدن هم بچشم ...دیگه الان شده دوتا بچه...ولی باز خداروشکر ...تنش سلامت باشه 

به خودت کمی اهمیت بده وگرنه لابلای زندگی از بین میری و هیچ کس هم نمیفهمه

من بچه دومم وقتی سونو گرافی گفت دختره اشکام ریخت چون پسر میخواستم. اما الان که بزرگ شدن هر دفعه نگاهشون میکنم خداروشکر میکنم. دو تا همجنس داشتن خیلی خوبه. نمیدونی وقتی شبا زیر یه پتو با هم پچ پچ میکنن ریز ریز میخندن وقتی موهای همدیگه رو میبافن وقتی لباس یه شکل میخان چقدر لذت میبرم. یه روز از هم دور باشن دق میکنن. حالا بذار بزرگ بشن میفهمی چه نعمتی هستن. 

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن

خوشبحالت من واقعا حسودیم میشه به اونایی که خدا بهشون دوتا دختر پشت سرهم میده.من که چقد دست به دعا شدم دختر نشد ولی حالا میگم فقط سالم باشه.خدا خیلی دوستت داشته عزیزم

واسه اینکه نی نی تو شکمم سالم باشه دخمل باشه یه صلوات بفرستید😘😘😍

چشمت روشن به قول پدر شوهرم (مبارک اوسع قچین یاغلی اولده) به زبون ترکی یعنی مبارک باشه پات چرب شد یعنی همون نونت افتاد تو روغن زندگیت پر برکت شد.هر کی بچه اش دختر میشه اینو میگه.

اگر صدبار میمردم بازم.تورو میدیدم عاشق میشدم.....

عزیزم منم الان دومی رو باردارم اولین بچم دختره،میتونم بگم دخترم عزیزترین کس زندگی منه،به حدی برام عزیزه که با بهترین پسر دنیا عوضش نمیکنم،الان نمیدونم دومی چیه،فقط میگم هر جنسیتی داره صالح باشه،انقدری که دخترمو دوست دارم هیچ حسی به دومی ندارم فقط از خدا میخوام محبتشو بندازه به دلم

تیکر به وقت سزارین
من بچه دومم وقتی سونو گرافی گفت دختره اشکام ریخت چون پسر میخواستم. اما الان که بزرگ شدن هر دفعه نگاه ...

خداروشکر دختر دارم وگرنه از حسودی میمردم با پستت.دختر من 4 سال از پسرم کوچیکتره اما انقدر خونمونو باصفا کرده پسرم 6 سالشه بهم میگه گاهی چه خدب شد اینو اوردی واسم.خدایاااااااا شکررررررت

اگر صدبار میمردم بازم.تورو میدیدم عاشق میشدم.....

خدا دخترات رو حفظ کنه. میدونم بخاطر حرف مردم میگی اما فردا ک بزرگ بشن خوب بشن با هم دنیای زیبای دخترونه داشته باشن ، ازت حمایت کنن ، و خیلی چیزهای قشنگ دخترونه دیگه تازه میگی خدایا شکرت

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر 

مبارکت باشه....خوش بحالت....من یه دونه دختر دارم....خیلی دوست داشتم دو تا بود....ولی خوب اصلا به بچه ی دوم فکر نمیکنم

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....