2777
2789
من بچه دومم وقتی سونو گرافی گفت دختره اشکام ریخت چون پسر میخواستم. اما الان که بزرگ شدن هر دفعه نگاه ...

عزیزم گل دخترات چند سال اختلاف سنی دارند؟

خدایا شکرت😍 همه ی زندگیم فدای دخترای نازم 😍     یکتا  و  رستا  😙😙😙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا دخترات رو حفظ کنه. میدونم بخاطر حرف مردم میگی اما فردا ک بزرگ بشن خوب بشن با هم دنیای زیبای دختر ...

ممنون از اینکه دقیق منو فهمیدی

به خودت کمی اهمیت بده وگرنه لابلای زندگی از بین میری و هیچ کس هم نمیفهمه

مبارك باشه خداروشكر دخترت خواهر دارشد منم دوتا دختر دارم بچه دومم هم ميخواستم دختر باشه كه بچه هام همدم هم باشن انشاالله كوچولو هات تنشون سالم باشه

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
کاش نینی تو تو دل من بود همین امشب کلی واسه خودن گریه کردم با خدا ثحبت کردم

به حق اربعین امام حسین به زودی مادر میشی

شوهرم میگه با دنیا عوضتون نمیکنم ...ولی همش با خودم میگم نکنه دلش پسر هم میخواست الان به خاطر من اینجوری میگه ....کلا ذهنم درگیره

تلاشمو کردم ولی خدا نخواست ...

مبارکه عزیزم

هیچ کارخدا بی حکمت نیس

دختر دارا پسر میخوان پسردارا دختر ولی فقط خودشه که میدونه چی باید بده چی نباید بده

خدایا پسرمو سالم و سلامت بهم ببخش الهی آمین