2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مبارکه.دختر خیلییییی خوبه اصلا یه لذت دیگه داره 😍

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 

ایییی جونم😍😍😍😍😍 خوش بحالت خدا کنه منم اگه دومین بار باردار شدم بازم دختر بیارم دختر داشتن یه نعمته دنیاتو زیبا میکنه شکر گذار خدای مهربون باش بهت این نعمتو داده

❤❤👨‍👩‍👧👨‍👩‍👧دنیام دخترم وهمسرم👨‍👩‍👧👨‍👩‍👧❤❤خدایا نی نی تو دلیمو برام سلامت نگه دار 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻آجیای گلم اگه میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین🙏🏻🙏🏻🙏🏻

یکی ازبزرگترییییین نعمت ها برای یه دختر

خواهر داشتنه😍😍😍😍😍😍😍😍

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
یکی ازبزرگترییییین نعمت ها برای یه دختر خواهر داشتنه😍😍😍😍😍😍😍😍

دقیقا بچه ها اگه همجنس باشن عالیه دوتا خواهر یا دوتا برادر 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
دقیقا بچه ها اگه همجنس باشن عالیه دوتا خواهر یا دوتا برادر 

خیلیییی بهتره براشون

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟