2777
2789
سیب زمینی نگینی خورد و سرخ کن پیازم که سرخ کرده و گوشت چرخی تفت بده و قارچ و فلفل دلمه ای و سیب زمین ...

خواستم از گوگل سرچ کنم طرز تهیه ی فیش فیش دوباره گفتم بزار از خودت بپرسم خخخخ .

ممنونم گلم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا فست فودیام  چون فروشگاه دوره تا خونمون همیشه 20تومن نون فانتزی میگیرم میزارم فریزر وقتی د ...

عزیز جان نون فانتزی خمیرشو میگیری فریزر میکنی؟ چونه چونه بسته بندی میکنی؟ بیشتر توضیح میدی ک مثلا چقدرشو تو تستر گرم میکنی؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

عزیز جان نون فانتزی خمیرشو میگیری فریزر میکنی؟ چونه چونه بسته بندی میکنی؟ بیشتر توضیح میدی ک مثلا چق ...

نه عزیزم خمیر نه خوده نون های ساندویچی رو .ما دونفریم چهارتا چهارتارو تو پلاستیک میزارم .میزارم تو یخچال فریزر بعد که درشون میارم زودتر تا از حالت یخی دربیان بعد انقد نرم و باحال میشه انگار همین الان خریدی

خدایاشکرت که هر روز سه اتفاق عالی برام میفته😍😍خدایاشکرت که لیزر کردم😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت دندونامو خوشگل کردم😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت ک ب لطف خودت سه جفت کفش گرون باسه جفت کیف ستش که مارک و گرون هستن خریدم😍😍خدایاشکرت که میکرونید لینگ انجام دادم😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت یک شغل عالی که عاشقشم پیدا کردم با درآمد عالی😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت ماشین خریدم و گواهینامه گرفتم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت خونه خریدم عااالی😍😍
میدونستی پنیر پیتزا  وحشتناک مضره

خب زیاد که نمیخوریم درماه یکی دوبار برای تنوع حتی مرغ بدون انتی بیوتیک میخرم خیلی مراقبم

خدایاشکرت که هر روز سه اتفاق عالی برام میفته😍😍خدایاشکرت که لیزر کردم😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت دندونامو خوشگل کردم😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت ک ب لطف خودت سه جفت کفش گرون باسه جفت کیف ستش که مارک و گرون هستن خریدم😍😍خدایاشکرت که میکرونید لینگ انجام دادم😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت یک شغل عالی که عاشقشم پیدا کردم با درآمد عالی😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت ماشین خریدم و گواهینامه گرفتم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت خونه خریدم عااالی😍😍
چرا ؟ دلیل علمی داره حرفتون؟

آره همین چند وقت پیش یه متخصص تغذیه که از امریکا تخصص گرفته بود میگفت بدترین نوع چربی در پنیر پیتزا ست یه همچین چیزی فکر کنم  ولی  در کل از بقیه هم شنیدم

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامشنیست🍃      هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا   

آره همین چند وقت پیش یه متخصص تغذیه که از امریکا تخصص گرفته بود میگفت بدترین نوع چربی در پنیر پیتزا ...

نگفت پنیر پیتزا پروسس شده احتمالا؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.