2777
2789

قرمه.قیمه.خورش کدو. خورش آلو اسفناج.خوراک مرغ. زرشک پلو. کتلت. کوکو سبزی و سیب زمینی . ماهی. خورش بامیه .

هویج پلو. فیش فیش. اسنک.پیتزا. فلافل. همبرگر. پیراشکی.لازانیا

ساندویج سیب زمینی و تخم مرغ.

بادمجان.یتیمچه .میرزا قاسمی. آش رشته .

جغول بغول. ماکارونی. لوبیا پلو . عدس پلو . استمبلی.

سعی میکنیم غذا تکراری نخوریم در ماه 

❤ 💚🍃هرچه در جستن آنی،آنی❤💚🍃خدایاخودت بساز تو بسازی قشنگ تره♥️🌸♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم فلافل

خدایاشکرت که هر روز سه اتفاق عالی برام میفته😍😍خدایاشکرت که لیزر کردم😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت دندونامو خوشگل کردم😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت ک ب لطف خودت سه جفت کفش گرون باسه جفت کیف ستش که مارک و گرون هستن خریدم😍😍خدایاشکرت که میکرونید لینگ انجام دادم😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت یک شغل عالی که عاشقشم پیدا کردم با درآمد عالی😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت ماشین خریدم و گواهینامه گرفتم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت خونه خریدم عااالی😍😍
خسته نباشی عزیزم

سلامت باشی عزیزم‌‌ خب شاغلم چیکار کنم نمیرسم 

ولی شام رو بهتون میگم یه شب سمبوسه یه شب املت ،ماکارونی ، ته چین 

سخت نگیرید خانما یکم انرژی بدید بخودتون هی نگید نمیدونم چی درس کنم

دوست دارم دیوونه 
در ماه من خودم رو بکشم میتونم کاری کنم تو هفته تکراری نخوریم

مامان من عاشق آشپزیه همیشه از همه چیز یه غذایی در میاره خیلی چیزا دیگه هم هست ولی اسم خاصی نداریم براش برا همین ننوشتم 

فقط باقالی پلو جا انداختم  اونجا

غذاهای من اینه..همیشه به ترتیب شنبه..زرشک‌پلو با مرغ یک‌شنبه..قرمه سبزی دوشنبه..قیمه سه‌شنبه..لا ...

پس غذاها دیگه چی ماهی لوبیا پلو و .....

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامشنیست🍃      هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا   

فیش فیش چیه عزیزم؟؟؟

سیب زمینی نگینی خورد و سرخ کن پیازم که سرخ کرده و گوشت چرخی تفت بده و قارچ و فلفل دلمه ای و سیب زمینی و ادویه رو هم به گوشتت اضافه کن اگه دوست داشته باشین میششه ذرت و نخود هم ریخت داخلش باز سلیقه ای هست 

😂اسمشو گذاشتیم فیش فیش

حالا فست فودیام  چون فروشگاه دوره تا خونمون همیشه 20تومن نون فانتزی میگیرم میزارم فریزر وقتی د ...

میدونستی پنیر پیتزا  وحشتناک مضره

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامشنیست🍃      هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا   

پس غذاها دیگه چی ماهی لوبیا پلو و .....

اتفاقا میخواستم بنویسم😄😄

جایگزین میکنم..مثلا بعضی وقتا جای زرشک پلو ، سبزی‌پلو و ماهی داریم

به جای قیمه آبگوشت داریم

به جای ماکارونی کلم پلو شیرازی داریم

همیشه هم اون منو نیس..تقریبا همه چی درست میکنم