2777
2789
عنوان

کیا قبل از موعد بی بی چکشون مثبت شد؟+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 48488 بازدید | 81 پست
عزیزم ببخشید سوال میپرسم بعد از چند دقیقه یا چند ساعت پررنگتر شد؟

هاله که فک کنم ۵دقیقه بعدش انداخت بعدش کم کم پر رنگ شد تا رفتم آز دادم اومدم دیدم پررنگ شده خخخخ

گرجان به جان من کنی...جان وجهان من تویی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

براي من يك هفته مونده به موعد هاله انداخت. آزمايش دادم منفي بود روز موعدم آزمايش مثبت شد و تو اون يه هفته هرچي بي بي چك ميزدم هاله دارميشد

همه به جرم مستي سرِ دارِ ملامت،ميميريم و ميخونيم سرِ ساقي سلامت
خودت تست زدی.؟عکسشو بذار

این تستمو شبی که ۲۴ امم تموم میشد زدم،صبح دیدم هاله داره

دوستانیکه تاپیکهای من بودید....من  شکر خدا مامان شدم ...امیدتون به خدا باشه ...إن شاء الله روزی همتون بچه های خوشگل و سالم و صالح و عاقل

چرا زودتر تست زدین علائمی داشتین؟ 

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
عزیزم پررنگ بود یا هاله...بلافاصله افتاد یا با تاخیر؟

عزیزم پر رنگ بودهمین ک دو قطره انداختم نگاه کردم تا بالا اومد خطش نمایان شد دوره ام ۲۷ روزه هس

فاطمه ام.الهی ب امید تو😍😍😍

امروز صبح هم زدم ۲۶ اممه اولش یک هاله خیلی کمرنگ که تو عکس نمیفتاد ولی یک ساعت بعدش پررنگتر شده بود ولی همچنان هاله

دوستانیکه تاپیکهای من بودید....من  شکر خدا مامان شدم ...امیدتون به خدا باشه ...إن شاء الله روزی همتون بچه های خوشگل و سالم و صالح و عاقل
مثل من 

دیدی اولش نا امید میشی ولی بعدش میبینی خط افتاده چقدر حس خوبیه؟من فکر میکردم توهم زدم 😁😁آوردم نشون شوهرم دادم گفتم توام خط میبینی گفت آره خیلی کمرنگ افتاده

❤کیان فرشته کوچولوی من❤
چرا زودتر تست زدین علائمی داشتین؟ 

خونریزی خفیف داشتم و زودتر از موعد