2777
2789
عنوان

نتایج لاتاری اوووووووووووومد

| مشاهده متن کامل بحث + 5221 بازدید | 93 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستانی که در مورد لاتاری سوال داشتن باید بگم هیچ مدرک خاصی نمیخواد..نه پول میخواد نه پارتی بازیه نه هیبیچ چیز دیگه فقط شما باید فرمش رو که معمواالا تو شهریور یا مهرماه میاد رایگان از سایت پر کنید..بغد منتظر شید حوابش اردیبهشت ماه میاد اگه برنده شدید یعنی کبوتر شانس رو شونه هاتون نشست و میرید گزینش میشبد..گزینششم اینه که دروغ نگید..وقتی اوکی شد شما شهروند آمریکا میشید و میتونید از امکانات بک شهروند آمریکایی برخوردار بشید تو رو خدا ببینید چه کشور 20 هستش که آدمعای کشورهای دیگه رو به دور از دین و مذهب و حجاب داشتن و نداشتنشون میپذیره..فقط صرف انسان بودن نه هیچ چبز دیگه
خنده بزرگ ترین اسلحه در جنگ زندگیست...امیدوارم همیشه مسلح باشید..[smiley]s/sm_29.gif[/smiley]
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=805022 بچه ها بیایین عکسسسسسسس

*** امــام زمــانم ! مبــادا گــرفته باشــی؟ عــالــم را به نمــاز آیـــات وامیــدارم !!! ***((رفیق بی کلک ! فقط امام زمان !! )) تلگ رامم @nre118 

عاطفه مامانی میشه در مورد اون اشتاتون که ویزای تحصیلی گرفت بیشتر توضیح بدی اخه خواهر من هم از نیویورک پذیرش گرفته و چون شوهرش به عنوان همراه باهاش میره میگن کار پیدا کردن براش خیلی سخت میشه برا همین همسرش شدیدا مخالفه میشه شماره تماس یا ایمیلی از این دوستتان داشته باشم که خواهرم باهاش بحرفه
عکاسی تخصصی مادر و کودک در تبریز, تخفیف ویژه 30 درصد در ماه محرم و صفر با دکورهای متنوع و اختصاصی کودک
منم قبول نشدم والان سه روزه افسردگی گرفتم.باورکنید میل به خوردن و حرف زدنم ندارم دیگه.من واقعا عاشق رفتنم واصلا اینجا خوشحال نیستم..فامیل هامونم هیچ کس قبول نشده...خیلیییییییی ناراحتم.الان که دارم مینوسم گریه ام گرفته
پسرم....این حس قشنگو مدیون تو هستم.
عزیز دلم..آره ..آشنامون همسرش نتونست کار پیدا کنه..و با اینکه خییییییلی وضع مالیشون هم خوب بود نتونست دوام بیارن..میگفت خرج بسیار بالا بود..و از بدشانسی اشون زمانی که اونجا بودند دلار یهو گرون شد و تمام حساب کتابشون هم بهم خورد
خنده بزرگ ترین اسلحه در جنگ زندگیست...امیدوارم همیشه مسلح باشید..[smiley]s/sm_29.gif[/smiley]
الان هم خیییییییییییلی خییییییییلی ناراحتند و حتی از شهر ما رفتند و یه شهر دیگه ای زندگی میکنند تا مردم ازشون زیاد سوال نکنند و از دست نگاههای مردم فرار کردند به نوعی
من شمارشونو دارم...ولی بخدا شما که ازم شمارشونو خواستید به همسرم گفتم و ایشون مخالفت کردند و گفتند که صد در صد ناراحت میشن..چون واسه همین موضوع از همه فاصله گرفتن...ولی باز دنبال راهی برای رفتن مجدد هستند
سلام دختر یکی از دوستامون به آمریکا پناهنده شد(لاس وگاس)!!! اینجوری که تعریف میکنن خیلی اوضاش اکی هست اینجا فوق دیپلم دانشگاه آزاد داشت ول میگشت الان میگن دانشگاه میره بوگاتی خریده و ااو بله کلی پزشو میدن عکساشم نشون میده خیلی خوش هست و همه چیز روبه راهه!!! من هنوزم باورم نمیشه آخه در عرض 2سال کی میتونه این وضع و بهم بزنه..چجوری کار پیدا کرده که اینقدر درآمد داره!!