2777
2789
عنوان

قد و وزن پسر سه ساله

12730 بازدید | 23 پست

من پسرم دو سال و هشت ماهشه قدش 93 وزنشم 13

احساس میکنم قدش کوتاه است چند روزه بهش زینک میدم تا حالا نداده بودم

قد و وزن بچه هاتونو میگید؟؟

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟

دختر منم دقیقا دو سال و ۸ ماهشه

همین الان قدشو گرفتم ۹۳

وزنش ۱۱ و خورده ای چون تازه از مریضی راحت شده

پسرا یه کوچولو باید بیشتر باشه ولی کوتاه نیست پسرت

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر منم دقیقا دو سال و ۸ ماهشه همین الان قدشو گرفتم ۹۳ وزنش ۱۱ و خورده ای چون تازه از مریضی راحت ...

نسبت به همسناش کوتاهتره😔

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟
پسر من دو سال و نه ماهشه . قد ۱۰۰ وزن ۱۴.۵

تغذیه اش چیه قد بلند شده؟

قد ببشتر ژنتیکیه من زینک نمیدم چون ضررش بیشتر از نفعشه

واقعا چه ضرری داره؟

منو باباش قد بلندیم امید دارم بلند شه

تغذیه اش چیه قد بلند شده؟

تنها موردی که کاملا ازش راضیم همین تغذیه ش هست . کلا مثل باباش به هیچ غذایی نه نمیگه . خیلی شکموئه . 

قدش فک کنم ارثی باشه . کلا به باباش و داییش رفته .

تازه وزنش تو ۲۲ ماهگی که از شیر گرفتم ۱۷ کیلو بود . فقط هم شیر خودمو میخورد . بعدش کم شد . الان وضعیت نرمال رسیده . هیچ وقت از بچه چاق خوشم نمیومد. برام عجیبه که اینجا همه دنبال زیاد کردن وزن بچه هستند . 

برا قدشم همون زینک رو بده . تو نوجوانیم با ورزش میتونه بلند بشه نگران نباش

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

واقعا چه ضرری داره؟ منو باباش قد بلندیم امید دارم بلند شه

پس بلند میشه نگران نباش

والا پسردایی من که همسن منه ۱۸ سالگی تا شونه من بود

دو سه ماه ندیدمش یهو دیدم از در تو نمیاد!!!

خیلی پسرا تو نوجوونی قد میکشن

راجع به زینک هم حرف بزنم انگ املی و بیسوادی میخورم

من تابع طب سنتی هستم بیشتر

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
پس بلند میشه نگران نباش والا پسردایی من که همسن منه ۱۸ سالگی تا شونه من بود دو سه ماه ندیدمش یهو د ...

من خودمم تابع طبع سنتی هستم چند روزه که بهش زینک میدم میشه خواهشا بگی چه ضرری داره؟