2777
2789
عنوان

شده برید خونه مادر شوهر بعد فامیلشون کم محلیتون کنن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 62 پست
اره شده اوایل ازدواجم خیلی سختم بود چون تنها بودم ولی منم محلشون نمیدادم بیشتر حرصشون میگرفت میگفتن ...

وای منم همین تجربه دارم 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

خانواده شوهرم خیلی با فامیلشون رفت و امد دارن انتظار دارن منم هر روز زندگیم ول کنم و دنبالشون راه بی ...

خوب عزیزم ...اونا از صبح مهمون دارن ..غروب برو تا آخر شب ...یا صبح برو بعد از ظهر برگرد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مااینچیزا توفامیلانون نداریم.

خوش به سعادتت پس فامیل شوهرت حسود نیستن

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

میگفتی سردرد و سر گیجه  دارم ...ادا اصول میومدی که مریضی

خوب آخه همیشه سعی می کن دروغ نگم 

خسته بودم گفتم بهش خسته هستم! 

من از طرف پدریم یه رگم ... بعد هر بار می گن حالمون از هر چی ... به هم می خوره.   یا.   ... ...

تو باید به خودت و خانوادت کلاس بگذاری ....من جاریم ....خونه دار هستو تحصیلات دانشگاهی نداره ...والبته کسی بهش طعنه نمیزنه .... ولی  کلاس خانوادگی اش با بقیه فامیل نمیخوره ......حالا اگه ببینی چه کلاسی برای خانوادش میگذاره .....جوری تعریف میکنه که ما حسرت زندگیش رو از دور میخوریم. .در واقع که اینطور نیست 

خوب عزیزم ...اونا از صبح مهمون دارن ..غروب برو تا آخر شب ...یا صبح برو بعد از ظهر برگرد 

آخه شوهرم کارش طوریه که پنج شنبه ها و جمعه ها هم سرکاره بعد خونه مادرش نزدیک محل کارشه 

یعنی من دم راه می زاره خونه مادرش و خودش می ره 

یعنی تمام مدت مهمونی میون این قوم ظالمین تنهام!

آخه شوهرم کارش طوریه که پنج شنبه ها و جمعه ها هم سرکاره بعد خونه مادرش نزدیک محل کارشه  یعنی م ...

بچه نداری ؟؟؟تازه ازدواج کردی ؟؟؟نمیتونی خودت بعدا با تاکسی یا اتوبوس یا آژانس یا پیاده بری ؟؟؟؟

بچه نداری ؟؟؟تازه ازدواج کردی ؟؟؟نمیتونی خودت بعدا با تاکسی یا اتوبوس یا آژانس یا پیاده بری ؟؟؟؟

..یا مثلا برو کلاس ثبت نام کن یا  وقت دکتر و دندانپزشکی ..یا برنامه با دوستان یا خانوادت بهانه کن برو 

خوب بخوام برم می گن کجا می خوای بری؟ چی کار داری ؟ همش هم از چشم من می بینن که تو به زور می خوای پسرمون از جمع ما جدا کنی!

ولی درست می گی همین کار از این به بعد انجام می دم 

باید برم رانندگی یاد بگیرم خودم برم و هر وقت خسته شدم برگردم!

من مجردم. فامیلای بابام خوبن همشون گرمن.ـفقط ۲تاعمه دارم دیوانمون کردن. بقیه خوبن.

فامیل خوب هم نعمتیه

خوب بخوام برم می گن کجا می خوای بری؟ چی کار داری ؟ همش هم از چشم من می بینن که تو به زور می خوای پسر ...

خوب لزومی نداده  دایم اونجا باشی ...خودت برای خودت برنامه ریزی کن ......

من نمیدونم ..یکی کلاس قرآن میره ..یکی کلاس رقص ..یا خیاطی و ....دانشگاه و باشگاه ......

چرا بچه کوچیک دارم 

سخته خودم بخوام برم کلی تو راهم و چون مدام باید بچم بغل کنم وقتی می رسم اونجا داغون و خیس عرق می شم !

الان بچم سه سالشه و وسایل و لباس هاش هم هست که باید ببرم.

من اصلا محلشون نمیذارم تیکه هم بندازن جواب میدم 

خوش به حالت  دیگه می خوام جواب بدم بهشون 

ای کاش یکم حاضر جواب بودم!