چی کار می کنید ؟ من می مونم که آخه اونها کجای کارن؟ یکیشون متلک می پرونه! یکیشون باد می کنه و یه جا می شینه! یکیشون هم مدام چشم و ابرو میاد تا دیگران به نکات کنایه هایی که می زنن متوجه کنه!
لطفا نگین بی خیال باش که هر چه بی خیال بودم این رفتارهاشون ادامه پیدا کرده و مثل یه سرگرمی شده براشون!
هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من از طرف پدریم یه رگم ... بعد هر بار می گن حالمون از هر چی ... به هم می خوره. یا. ... ...
تو باید به خودت و خانوادت کلاس بگذاری ....من جاریم ....خونه دار هستو تحصیلات دانشگاهی نداره ...والبته کسی بهش طعنه نمیزنه .... ولی کلاس خانوادگی اش با بقیه فامیل نمیخوره ......حالا اگه ببینی چه کلاسی برای خانوادش میگذاره .....جوری تعریف میکنه که ما حسرت زندگیش رو از دور میخوریم. .در واقع که اینطور نیست