2777
2789
عنوان

کدوم کاربر اینجا وایب خوبی میده

| مشاهده متن کامل بحث + 5962 بازدید | 712 پست
اسمشون یادم تیست تاپیکای پرانرژی میزدن یه دختر ۷ ساله داشتن فک کنم جنوب بودن حافظه ام تعطیله

@مامالی4‍ 

❤👌🌹

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
@هیرمانم‍

وآخ قلبممممم🥹🥹🥹🥹

مرسی جیگر😗

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@harmonyy‍

نظر لطفته عزیز

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

خوش به حال اوناییکه تگ شدن منو ک فک کنم هیچکی نمیشناسه 🥲

ی چی بهت بگم 

اینجا همه با هم گروه دارن و دوستن و خارج سایت هم دوستن

امثال من و تو دوستی نداریم 😂🤪البته بهتره ها..میخام صدسال سیاه ب کسی وایب ندم🫤🫤🫤🫤🤯

تو نی نی سایت هرچی ناشناخته تر بهتر 

هرجی دور از حاشیه بهتررررررر تررررر

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
@منظومه_چشمام‍ سلام:)

سلام عزیز دلم

میشناسم شمارو؟🥲

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
نه چون معمولا خاموشم😂از اول عضویتم تا الان ۸۰ تا پیام دادم کلا😂ولی خب از برخوردتون تو تایپیک های د ...

دقیقا چقد کم کاری زن😂

عزیز قلبمی شما💙

من خیلی ذوق میکنم اینا رو بم میگن🌶😍😂

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○