2777
2789
عنوان

به نظرتون من دیوونه شدم یا ...

575 بازدید | 62 پست

دیشب مهمون داشتیم خانواده همسرم بودن همسرمم ی اتاق دیگه بود گفت کار دارم  دیر میخوابم منم گفتم کاراتو همینجا انجام بده نی نی خوابه لب تاپتو نیار این اتاق دخترم خوابش سبکه زودی بیدار میشه هر وقت خواستی بخوابی بی صرو صدا بیا اتاق  گفت نه همینجا میخوابم صب زود باید برم سر کار خواهر شوهرو مادر شوهرمم ی اتاق دیگه خواب بودن  منم طبق معمول بیدار بودم گوشی دستم بود ساعت۳ نصفه شب بود در اتاقم بسته بودم یهو دیدم در اتاق تا نصفه باز شد منم دقت کردم ببینم کیه ، کسی رو ندیدم تاریک بود اما بعد چند ثانیه در کم کم  بسته شد منم زودی رفتم ببینم همسرم رفتم دیدم همسرم خواب بود بیدارش کردم چرا اومدی اتاق یواشکی ک گفت من نبودم من خواب بودم بیدارم کردی بعد گفتم خودت بودی مثلا ک چی میخوای منو بترسونی قسم خورد ک من نبودمو اینا.. 

به نظرتون  دیوونه شدم یا همسرم به من دروݝ میگه یا چی...  

مگه خوابالود نبود همسرت اگه خواب بوده باشه معلومه که😕😕😕

کاربرmelissssssaهستم،منم به لیست ترکونده ها اضافه کنین لطفا😕😕اهای اونی که شبا میای سطل اشغال کوچه رو برعکس میکنی😐😐یه روز گیرت میارم میترکونمت😐😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا باید دروغ بگه شاید مادرشوهرت یا خواهرشوهرت بودن

و یاااااااا ..... 👹👿👺

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

مادرشوهرت بوده😂

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

شاید خواب نما شده بوده اومده درویاز کرده یادش نیست یه گزینه دیگه هم هست که اگه بگم میترسی

کاربرmelissssssaهستم،منم به لیست ترکونده ها اضافه کنین لطفا😕😕اهای اونی که شبا میای سطل اشغال کوچه رو برعکس میکنی😐😐یه روز گیرت میارم میترکونمت😐😐