2777
2789
عنوان

پسردایی بی شعورم..

1484 بازدید | 19 پست

سلام دوستان..

من سه ماهه عقد کردم و خداروشکر با تموم مشکلات خوشبختیم.

ی پسردایی دارم سه سال از من کوچیکتره..حدود سه سال پیش ک 16 سالش بود متوجه شدم تو خونه خیلی مشکلات داره..قرص می خوره سیگار میکشه دختر بازی و..

من خنگ رابین هود شدم ک از این فضا درآد زد و عاشقم شد!!!

من رو حساب پسردایی باهاش حرف میزدم و درد دل و اینا..یکی دوبارم رفتیم کافه..

بعد ک دیدم این ک ادم نمیشه و تو فامیل داره برام حرف میشه ی سالی میشه بی خیال شدم و به حواستگاری پسرعموم ک چند سال پیگیر بود ج مثبت دادم.

اینم الان خیلییییییی حرصش گرفته.ب خواهرم گفته ک من پشت سرش حرف مفت میزنم.اگ ب این کارش ادامه بده پیاماشو دارم و زندگیشو خراب میکنم.در صورتی ک من حرفی نزدم از حرصش ایجوری گفته.

سر بسته ب شوهرم توضیح دادم گف حرف هیشکی براش اهمیتی نداره.

ولی من نگرانم..چیکار کنم؟

ببخشید طولانی شد..

عاقبت هجوم ناگهان عشق,فتح می کند پایتخت درد را..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هيچي اهميت نده ببينه ميترسي بدتر ميكنه

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
مگه نمیگی کوچیکتره ازت بگو من رو حساب برادری ومث خواهر بزرگتر خاستم بش لطف کنم اونم بچه س باورش شده

دقیقت هم همینطور بوده..تو پیاما همش میگفتم پسردایی..

ریلکس بش بگو فلانی خودش همه چیو میدونه هرچی میخای بگو..ببینه ریلکسی هیچی نمیگه..آتو نده دستش

اگ ب خودم میگف ک قشنگ دهنشو میبستم.برگشته ب خواهرم گفته!!!

مگه تو پیاماتون چی گفتین

باورتون میشه هر چی فک میکنم چیز مشکوکی یادم نمیاد؟مگ ب شوخی ک بخوام اذیت کنم.اونم یادم نمیاد پی بوده دقیقا.این بی غیرت با این ک من شوهر دارم از پیاما عکس گرفته نگه میداره

مهم همسرت هست که واسش مهم نیست😂😂

بهم گف ناراحتت کرده؟الان حرکت میکنم میام گوشمالی بدمش..ک گفتم لازم نیست.فقط درد دلی بود.

شوهرم تهرانه